Σάββατο, 4 Ιουλίου 2020
# M-NEWS:
Home | ΠΟΛΙΤΙΚΗ | [Παρασκήνιο]: Αποκάλυψη Χατζηδάκη: Έρχονται χρηματοδοτήσεις για ενεργειακή αναβάθμιση κτηρίων και για ΑΠΕ
[Παρασκήνιο]: Αποκάλυψη Χατζηδάκη: Έρχονται χρηματοδοτήσεις για ενεργειακή αναβάθμιση κτηρίων και για ΑΠΕ

[Παρασκήνιο]: Αποκάλυψη Χατζηδάκη: Έρχονται χρηματοδοτήσεις για ενεργειακή αναβάθμιση κτηρίων και για ΑΠΕ

Σε πρόσφατες δηλώσεις του ο Κωστής Χατζηδάκης αναφέρθηκε στοπ ειδικό πακέτο που θα προωθεί την ηλεκτροκίνηση και παρουσιαστεί αύριο Παρασκευή.

Σε δηλώσεις του στο Θέμα 104,6 ο κ. Χατζηδάκης ανέφερε, ότι με αφορμή την αυριανή Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος, η κυβέρνηση θα παρουσιάσει ειδικό νομοσχέδιο για την προώθηση της ηλεκτροκίνησης. «Η πράσινη οικονομία είναι στην καρδιά αυτού του πακέτου. Αύριο βγαίνει μπροστά το νομοσχέδιο του δικού μας υπουργείου για την προώθηση της ηλεκτροκίνησης», τόνισε ο κ. Χατζηδάκης προαναγγέλλοντας ότι σε αυτό θα περιλαμβάνονται κίνητρα για την κατασκευή μπαταριών στη δυτική Μακεδονία και την Μεγαλόπολη.

Ακόμα αποκάλυψε ότι από το πακέτο των 32 δισ. του Ταμείο Ανάκαμψης, στην Ελλάδα θα διοχετευθεί ποσό της τάξης του 1,7 δις. για την απολιγνιτοποίηση.

Παράλληλα τόνισε ότι υπάρχει πρόθεση από την κυβέρνηση να καταθέσει πρόταση στην ΕΕ τον λιγνιτικό πόρο και ανακοίνωσε κύμα χρηματοδότησης για ενεργειακές αναβαθμίσεις κτιρίων και ανανεώσιμες πηγές ενέργειας το επόμενο διάστημα στη χώρα.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!