Τετάρτη, 15 Ιουλίου 2020
# M-NEWS:
Home | ΠΟΛΙΤΙΚΗ | [Παρασκήνιο]: Απίστευτη παραδοχή Παπαδόπουλου (ΣΥΡΙΖΑ): Στελέχη μας προσπάθησαν να επηρεάσουν την Δικαιοσύνη
[Παρασκήνιο]: Απίστευτη παραδοχή Παπαδόπουλου (ΣΥΡΙΖΑ): Στελέχη μας προσπάθησαν να επηρεάσουν την Δικαιοσύνη

[Παρασκήνιο]: Απίστευτη παραδοχή Παπαδόπουλου (ΣΥΡΙΖΑ): Στελέχη μας προσπάθησαν να επηρεάσουν την Δικαιοσύνη

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ , Σάκης Παπαδόπουλος σε σημερινές του δηλώσεις παραδέχτηκε ότι όντως υπήρξαν στελέχη του κόμματός του που μπήκαν στον πειρασμό να επηρεάσουν την Δικαιοσύνη.

Συγκεκριμένα ο κ. Παπαδόπουλος ανέφερε χαρακτηριστικά πως «Πρέπει να σεβαστούμε εμείς οι πολιτικοί την ανεξαρτησία της Δικαιοσύνης. Υπήρχε επηρεασμός από κάποιους από μας, που ήθελαν μια πιο γρήγορη πορεία της Δικαιοσύνης προς αυτά που νόμιζαν και είχαν και εδώ αυταπάτες, ότι θα μπορούσαν να αποκαλυφθούν. Υπήρξε επιχείρηση επηρεασμού αλλά τα πρόσωπα της Δικαιοσύνης δεν πρέπει να υπακούουν σε εντολές πολιτικών. Ό, τι και να έλεγε ο Παπαγγελόπουλος δεν είχε καμία υποχρέωση ο δικαστικός που τον άκουγε να τον υπακούσει. Και αυτό ισχύει φυσικά και για όλους τους υπουργούς».

Στη συνέχεια δεν δίστασε να κάνει κριτική και στον Αλέξη Τσίπρα για την περίφημη φράση του περί «ελέγχου των αρμών της εξουσίας». «Είδατε και το ζήτημα περί αρμών της εξουσίας που είπε ο Αλέξης Τσίπρας συζητήθηκε πολύ στα όργανα μας. Ο Αλέξης Τσίπρας ομολόγησε ότι έφαγε και πολλές σφαλιάρες για αυτή την άποψη περί αρμών της εξουσίας. Για να σας το πω και λίγο ιδεολογικά οι “αρμοί της εξουσίας” κατέχονταν για πάρα πολλές δεκαετίες από το σοβιετικό σύστημα και όμως το σοβιετικό σύστημα κατέρρευσε και ας είχε τους αρμούς της εξουσίας.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!