Παρασκευή, 3 Ιουλίου 2020
# M-NEWS:
Home | ΠΟΛΙΤΙΚΗ | [Παρασκήνιο]: Απάντηση Ζαχαρία Ζούπη στο Καρφί για το ΚΙΝΑΛ
[Παρασκήνιο]: Απάντηση Ζαχαρία Ζούπη στο Καρφί για το ΚΙΝΑΛ

[Παρασκήνιο]: Απάντηση Ζαχαρία Ζούπη στο Καρφί για το ΚΙΝΑΛ

Ο Ζαχαρίας Ζούπης, πολιτικός αναλυτής-υπεύθυνος ερευνών της Opinion Poll αναφερόμενος σε δημοσίευμα της εφημερίδας «το Καρφί» κάνει λόγω για καρφί με αυριανικό – πολακικό ύφος.

Συγκεκριμένα ο ίδιος αναφέρει χαρακτηριστικά τα εξής: «έκπληκτος διάβασα σήμερα σχόλιο σ΄αυτή την εφημερίδα ειδικά αφιερωμένο σε μένα και μάλιστα με φωτό (ευχαριστώ τον Εκδότη). Αναφέρομαι σε κατάπτυστο, απαράδεκτου ύφους σχόλιο για μένα και της Εταιρεία Δημοσκοπήσεων OPINION POLL. Είναι οφθαλμοφανώς γραμμένο κατά παραγγελία για να με σπιλώσει, να με προσβάλει και μ΄αυτό τον τρόπο να αμφισβητήσει τις μετρήσεις μας. Αφορμή η τελευταία μας έρευνα στην οποία το ΚΙΝΑΛ παίρνει στην Πρόθεση ψήφου 4.5% . Μας εμφανίζουν δε περίπου σαν να παρακαλάμε να πέφτει το ΚΙΝΑΛ! Ξεχνούν ότι όλες οι εταιρείες δημοσκοπήσεων το βρίσκουν κατά μέσο όρο στο 5% , άρα να πέφτει…
Ματαιοπονούν. Ούτε με νοιάζει τι γράφει το « ΚΑΡΦΙ» με κακοήθεια και ηθελημένη διαστρέβλωση , ούτε στην OPINION POLL λειτουργούμε υπό πίεση και το αποδείξαμε πολύ πολύ πρόσφατα και στις Ευρωεκλογές και στις Εθνικές Εκλογές. Δεν κάνουμε έρευνες κοινής γνώμης για να γινόμαστε αρεστοί σε παρέες, κόμματα, μηχανισμούς, πρόσωπα. Αυτό και θα συνεχίσουμε να κάνουμε…..

Το μόνο που μένει είναι ένα κρίμα που κάποιοι καταφεύγουν με άψογο αυριανικό, πολακικό ύφος για να μου επιτεθούν και να υπερασπιστούν τι; Το ΚΙΝΑΛ; Υπάρχει Έλληνας που θεωρεί ότι το ΚΙΝΑΛ διατηρεί τις δυνάμεις του ή ότι ανεβαίνει; Ας σηκώσει το χέρι του.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!