Σάββατο, 28 Μαρτίου 2020
# M-NEWS:
Home | ΠΟΛΙΤΙΚΗ | [Παρασκήνιο]: Άδωνις Γεωργιάδης στο «Π»: Πολλαπλώς ελεγχόμενη και εξαιρετικά ύποπτη η Τουλουπάκη!
[Παρασκήνιο]: Άδωνις Γεωργιάδης στο «Π»: Πολλαπλώς ελεγχόμενη και εξαιρετικά ύποπτη η Τουλουπάκη!

[Παρασκήνιο]: Άδωνις Γεωργιάδης στο «Π»: Πολλαπλώς ελεγχόμενη και εξαιρετικά ύποπτη η Τουλουπάκη!

Νέα πυρά εις βάρος των προστατευόμενων μαρτύρων της υπόθεσης Novartis εξαπολύει, μέσω του «Π», ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων Άδωνις Γεωργιάδης, λέγοντας ότι προσπαθούν να αποφύγουν τον έλεγχο της πραγματικής γνώσης για όσα έχουν καταθέσει. Τονίζει ότι χωρίς τις καταθέσεις τους δεν μπορεί να ολοκληρωθεί η Προανακριτική της Βουλής, ενώ χαρακτηρίσει την εισαγγελέα Ελένη Τουλουπάκη «εξαιρετικά ύποπτη». Ακόμα, υπογραμμίζει ότι η κυβέρνηση χρειάζεται την εμπιστοσύνη των τοπικών κοινωνιών στα νησιά για το μεταναστευτικό, καθώς «δεν είναι ΣΥΡΙΖΑ», ενώ, για τις επενδύσεις επισημαίνει ότι πρόκειται για μια επίμονη προσπάθεια που δεν αποδίδει καρπούς αμέσως.

Οι προστατευόμενοι μάρτυρες της Novartis έγιναν αρχικά «καπνός». Ποιες είναι οι προεκτάσεις; Γεννάται ζήτημα, πλέον, για τους χειρισμούς της κας Τουλουπάκη;

Οι προστατευόμενοι μάρτυρες της Novartis με τις κωδικές ονομασίες «Μάξιμος Σαράφης» και «Αικατερίνη Κελέση» κρύφτηκαν αρχικά από την Ελληνική Αστυνομία, και αυτό γιατί θέλουν να αποφύγουν την κατάθεσή τους στην Προκαταρκτική Επιτροπή της Βουλής. Θέλουν, δηλαδή, να αποφύγουν τον έλεγχο της αληθινής τους γνώσης γύρω από όσα έχουν καταθέσει κατά των 10 πολιτικών προσώπων.

Αντιλαμβάνεστε ότι χωρίς την κατάθεσή τους η Προκαταρκτική δεν μπορεί να ολοκληρώσει τις εργασίες της, καθώς τα κρίσιμα πρόσωπα για να αποδειχθεί ή όχι η σκευωρία είναι αυτά.

Όσον αφορά την κα Τουλουπάκη, είναι πλέον πολλαπλώς ελεγχόμενη και, λυπάμαι που θα το πω, εξαιρετικά ύποπτη.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!