Δευτέρα, 19 Οκτωβρίου 2020
# M-NEWS:
Home | ΠΟΛΙΤΙΚΗ | [Παρασκήνιο]: Άδωνις Γεωργιάδης: Εντός χρονοδιαγράμματος η επένδυση στο Ελληνικό – Η Χρυσή Αυγή “απαίσιο κομμάτι του πολιτικού συστήματος”
[Παρασκήνιο]: Άδωνις Γεωργιάδης: Εντός χρονοδιαγράμματος η επένδυση στο Ελληνικό – Η Χρυσή Αυγή “απαίσιο κομμάτι του πολιτικού συστήματος”

[Παρασκήνιο]: Άδωνις Γεωργιάδης: Εντός χρονοδιαγράμματος η επένδυση στο Ελληνικό – Η Χρυσή Αυγή “απαίσιο κομμάτι του πολιτικού συστήματος”

Η Ελλάδα, εν μέσω Covid, αποδεικνύει ότι συνεχίζει τις επενδύσεις με μεγάλη ταχύτητα και αυτό είναι το σήμα που στέλνουμε και στο εσωτερικό και στο εξωτερικό, όπως σημείωσε ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, ‘Αδωνις Γεωργιάδης, σε συνέντευξή του, σήμερα, στο «Πρώτο Πρόγραμμα» της ΕΡΤ.

Ο υπουργός σημείωσε ακόμη για την επένδυση στο Ελληνικό: «Όλα είναι on track. Τα έργα της κατεδάφισης και της νέας περίφραξης θα έχουν ολοκληρωθεί μέχρι τις 31 Οκτωβρίου. Μέσα στον Οκτώβριο τελειώνει ο διαγωνισμός για το καζίνο μετά την απόφαση του Συμβουλίου της Επικρατείας, άρα τελειώνει και αυτή η εκκρεμότητα. Φτάνει στη Βουλή η διανομή και η σύμβαση και προχωράμε την μεταβίβαση και την έναρξη των κυρίως έργων. Όλα είναι βάσει χρονοδιαγράμματος».

Η επένδυση της Microsoft στην Ελλάδα

Για την επένδυση της Microsoft στην Ελλάδα ο υπουργός δήλωσε: «Είναι εξαιρετικά χαρμόσυνο νέο ότι μία εταιρεία αυτού του βεληνεκούς, σε μία τεχνολογία αιχμής όπως είναι το cloud, επιλέγει μεταξύ πολλών άλλων χωρών την Ελλάδα για να κάνει αυτή την επένδυση και αυτό δείχνει ότι η Ελλάδα μπαίνει στο χάρτη. Το θεωρούμε μία σημαντική νίκη της “Εθνικής Ελλάδος”.

«Ήταν δύσκολο, αλλά το πετύχαμε. Δεν ήρθε ως κεραυνός εν αιθρία. Πρώτα δουλέψαμε με τον κ. Πιερρακάκη για να αφαιρέσουμε την Ελλάδα από τη λίστα των ΗΠΑ για τις χώρες που κλέβουν πνευματική ιδιοκτησία. Μετά είχαμε την επένδυση της Pfizer στη Θεσσαλονίκη, η οποία ξεκίνησε πάρα πολύ καλά και πήγε και καλύτερα του αναμενομένου.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!