Παρασκευή, 25 Σεπτεμβρίου 2020
# M-NEWS:
Home | ΠΟΛΙΤΙΚΗ | [Παρασκήνιο]: Αδ. Γεωργιάδης: Όλα όσα ανακοίνωσε ο πρωθυπουργός στην περσινή ΔΕΘ για τη Θεσσαλονίκη έχουν προχωρήσει
[Παρασκήνιο]: Αδ. Γεωργιάδης: Όλα όσα ανακοίνωσε ο πρωθυπουργός στην περσινή ΔΕΘ για τη Θεσσαλονίκη έχουν προχωρήσει

[Παρασκήνιο]: Αδ. Γεωργιάδης: Όλα όσα ανακοίνωσε ο πρωθυπουργός στην περσινή ΔΕΘ για τη Θεσσαλονίκη έχουν προχωρήσει

Όλα όσα ανακοίνωσε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, για τη Θεσσαλονίκη, στην περσινή ΔΕΘ, έχουν προχωρήσει, επισήμανε ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων Άδωνις Γεωργιάδης, σε δηλώσεις του μετά τη συνάντηση με τον υφυπουργό Μακεδονίας και Θράκης, Θεόδωρο Καράογλου, στο Διοικητήριο.

Ο κ. Γεωργιάδης αναφέρθηκε αναλυτικά στην πρόοδο που έχει επιτευχθεί και αφού σημείωσε ότι «η πολιτική είναι μετρήσιμο μέγεθος», υπογράμμισε:

-«Το ένα απ’ αυτά ήταν το Thess INTEC. Έναν χρόνο μετά είμαστε απολύτως εντός χρονοδιαγράμματος, έχουν γίνει όλες οι κινήσεις και από το υπουργείο Ανάπτυξης και από το υπουργείο Οικονομικών, έχει γίνει μεταφορά ιδιοκτησίας, έχουν ψηφιστεί οι νόμοι για τα κίνητρα και το ThessIntec είναι σε φάση υλοποίησης και μάλιστα με πολύ μεγάλη ταχύτητα. Άρα αυτό που υποσχεθήκαμε πέρυσι έχει μπει σε μια τροχιά».

-«Το δεύτερο που είχαμε υποσχεθεί είναι η μεγάλη επένδυση της Pfizer. Η επένδυση όχι μόνο προχώρησε αλλά σύμφωνα με πρόσφατη συνάντηση που είχα με τον διευθύνοντα σύμβουλο της Pfizer, τον κ. Μπουρλά, στο γραφείο μου, είναι τόσο ευχαριστημένη η εταιρεία από το επίπεδο των τεχνικών που έχει βρει στη Θεσσαλονίκη, που θα επεκτείνει την επένδυση αυτή και την επόμενη τριετία θα απασχολεί πάνω από 500 τεχνικούς ηλεκτρονικών υπολογιστών στην πόλη αυτή, παράγοντας εξειδικευμένη γνώση και εξειδικευμένη τεχνολογία για τη νούμερο ένα πολυεθνική εταιρεία φαρμάκων στον πλανήτη, από τη Θεσσαλονίκη».

-«Παράλληλα είχαμε αναφέρει και είχαμε ανακοινώσει την επένδυση της Cisco.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!