Τρίτη, 29 Σεπτεμβρίου 2020
# M-NEWS:
Home | ΥΓΕΙΑ - ΔΙΑΤΡΟΦΗ | [OnMed]: Σπονδυλική στήλη: Οι εξελίξεις στις Ελάχιστα Επεμβατικές & Διαδερμικές Τεχνικές
[OnMed]: Σπονδυλική στήλη: Οι εξελίξεις στις Ελάχιστα Επεμβατικές & Διαδερμικές Τεχνικές

[OnMed]: Σπονδυλική στήλη: Οι εξελίξεις στις Ελάχιστα Επεμβατικές & Διαδερμικές Τεχνικές

Οι Ελάχιστα Επεμβατικές Διαδερμικές τεχνικές στη σπονδυλική στήλη είναι ο νέος, σύγχρονος τρόπος με τον οποίο η χειρουργική επεμβαίνει ώστε να αποκαταστήσει το τραύμα και να μικρύνει τον χρόνο αποθεραπείας του ασθενούς, με σκοπό φυσικά την ταχύτερη επάνοδό του στις υποχρεώσεις του.

Τα πλεονεκτήματα της μεθόδου είναι πολλά και σημαντικά, απαιτείται όμως η εφαρμογή της από εξειδικευμένους χειρουργούς, με βαθιά γνώση της μεθόδου, προκειμένου να αποφεύγονται και να ελαχιστοποιούνται οι πιθανότητες μετεγχειρητικών επιπλοκών. Ακολουθούν μια σειρά ερωτήσεων και απαντήσεων που εξηγούν τα πάντα για τις Ελάχιστα Επεμβατικές Διαδερμικές Τεχνικές στη Σπονδυλική Στήλη.

Τι εννοούμε όταν λέμε Ελάχιστα Επεμβατικές Διαδερμικές Τεχνικές στη Σπονδυλική Στήλη;

Οι Ελάχιστα Επεμβατικές και Διαδερμικές Τεχνικές στη Σπονδυλική Στήλη αποτελούν ένα νέο, σύγχρονο τρόπο χειρουργικής επέμβασης στη σπονδυλική στήλη με σκοπό την ελαχιστοποίηση του τραύματος και την ταχύτερη αποθεραπεία και επιστροφή στις καθημερινές δραστηριότητες του ασθενούς. Οι συμβατικές χειρουργικές επεμβάσεις συνοδεύονται συνήθως από εξαιρετικά μεγάλα τραύματα και τραυματισμούς στους ιστούς. Αντιθέτως, οι Ελάχιστα Επεμβατικές και Διαδερμικές Τεχνικές έχουν ως στόχο τη θεραπευτική παρέμβαση στη σπονδυλική στήλη, χωρίς να χρειάζονται μεγάλες αποκολλήσεις και τραυματισμοί του μυϊκού ιστού. Αποσκοπούν στην αποσυμπίεση των νευρικών δομών που πάσχουν και, εφόσον χρειάζεται, στη σταθεροποίηση της σπονδυλικής στήλης. Συνδυάζονται με την χρήση ρομποτικής τεχνολογίας και πλοήγησης, καθιστώντας την επέμβαση πιο ασφαλή.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: ONMED

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!