Παρασκευή, 18 Σεπτεμβρίου 2020
# M-NEWS:
Home | ΥΓΕΙΑ - ΔΙΑΤΡΟΦΗ | [OnMed]: Η λύση για τη βελτίωση της εγκεφαλικής απόδοσης, της συγκέντρωσης και της αντιμετώπισης του άγχους
[OnMed]: Η λύση για τη βελτίωση της εγκεφαλικής απόδοσης, της συγκέντρωσης και της αντιμετώπισης του άγχους

[OnMed]: Η λύση για τη βελτίωση της εγκεφαλικής απόδοσης, της συγκέντρωσης και της αντιμετώπισης του άγχους

Ο όμιλος Leriva ανακοινώνει σήμερα τη διάθεση του BrainUP StressDOWN στην ελληνική αγορά, προσθέτοντας ένα ακόμη κλινικά μελετημένο και επιστημονικά τεκμηριωμένο προϊόν στο ταχέως αναπτυσσόμενο χαρτοφυλάκιο των καταναλωτικών προϊόντων υγείας της.

Προϊόν που αναπτύχθηκε από την εταιρεία Lipogen με έδρα το Ισραήλ, το BrainUP StressDOWN έχει μελετηθεί επιστημονικά και υποστηρίζεται από κλινικές μελέτες, δημοσιευμένες σε εξέχοντα διεθνή περιοδικά. Περιέχοντας ένα υψηλής ποιότητας σύμπλεγμα φωσφατιδυλοσερίνης (PS) και φωσφατιδικού οξέος (PA), η κατοχυρωμένη με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας φόρμουλα του προϊόντος έχει σχεδιαστεί για να παρέχει τα απαραίτητα θρεπτικά συστατικά στον εγκέφαλο, ώστε να διατηρείται η απόδοσή του στο βέλτιστο επίπεδο.

Το BrainUP StressDOWN είναι μία σύνθεση πολλαπλών δράσεων, αποτελούμενη από βασικά θρεπτικά συστατικά, απαραίτητα για τη δόμηση των μεμβρανών των νευρικών και εγκεφαλικών μας κυττάρων. Όταν τροφοδοτούνται τα κύτταρα με το σύμπλεγμα PS/PA διατηρούνται υγιή, ισχυρά, και λειτουργικά. Η μοναδική σύνθεση του προϊόντος επιτυγχάνει συνεργιστικά αποτελέσματα, υποστηρίζοντας την εγκεφαλική λειτουργία και την απόδοση, ενισχύοντας τη διαμόρφωση της μνήμης και την ανάκτηση των πληροφοριών, αυξάνοντας την ικανότητα σκέψης και εκμάθησης και διευκολύνοντας την επίλυση των προβλημάτων.

Στην αντιμετώπιση του άγχους, οι ελεγχόμενες κλινικές δοκιμές με το BrainUP StressDOWN έχουν αποδείξει τη δράση του στην απόκριση του οργανισμού τόσο στο περιστασιακό όσο και στο χρόνιο στρες, καταγράφοντας χαμηλότερα επίπεδα της ορμόνης του στρες -της κορτιζόλης- κάτω από ψυχολογικά και κοινωνικά απαιτητικές συνθήκες.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: ONMED

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!