Δευτέρα, 1 Ιουνίου 2020
# M-NEWS:
Home | ΚΟΣΜΟΣ | [Newsbeast]: Ο Τραμπ εξετάζει περισσότερα οικονομικά μέτρα ελάφρυνσης των φορολογουμένων

[Newsbeast]: Ο Τραμπ εξετάζει περισσότερα οικονομικά μέτρα ελάφρυνσης των φορολογουμένων

Επαναλειτουργεί η βιομηχανική παραγωγή στο Μίσιγκαν από 11 Μαΐου

Ο πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ δήλωσε χθες ότι η κυβέρνησή του εξετάζει περισσότερα οικονομικά μέτρα, πιθανόν μέσω προεδρικών διαταγμάτων, ώστε να διαθέσει βοήθεια κατά των οικονομικών συνεπειών από την πανδημία του νέου κορονοϊού .

Σε δηλώσεις του σε δημοσιογράφους στον Λευκό Οίκο, ο πρόεδρος Τραμπ εμφανίστηκε να επιβεβαιώνει την πιθανότητα παράτασης της καταληκτικής ημερομηνίας για την υποβολή των φορολογικών δηλώσεων για το 2019, σε ομοσπονδιακό επίπεδο.

Για την υποβολή των φορολογικών δηλώσεων έχει ήδη δοθεί τρίμηνη παράταση, η οποία εκπνέει την 15η Ιουλίου.

«Τα πράγματα μπορεί να εξελιχθούν έτσι. Πρέπει να βοηθάμε τους ανθρώπους» δήλωσε ο πρόεδρος Τραμπ απαντώντας σε ερώτηση για την καταληκτική ημερομηνία υποβολής των φορολογικών δηλώσεων, αλλά και για πιθανά οικονομικά μέτρα αντιμετώπισης της κρίσης του κορονοϊού, τα οποία δε θα απαιτούν την ανάληψη δράσης από το Κογκρέσο .

Επαναλειτουργία της βιομηχανικής παραγωγής στο Μίσιγκαν από την 11η Μαΐου

Η κυβερνήτης του Μίσιγκαν Γκρέτσεν Ουίτμερ δήλωσε χθες ότι οι βιομηχανίες της Πολιτείας μπορούν να επαναλειτουργήσουν στις 11 Μαΐου, απομακρύνοντας ένα από τα μεγαλύτερα εμπόδια για τους κατασκευαστές αυτοκινήτων της βόρειας Αμερικής σχετικά με την επιστροφή χιλιάδων εργαζομένων στις θέσεις εργασίας τους, μετά τη διακοπή λειτουργίας των γραμμών παραγωγής που έγινε κατά της εξάπλωσης της πανδημίας της Covid-19 .

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: NEWSBEAST

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!