Κυριακή, 29 Μαρτίου 2020
# M-NEWS:
Home | ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ | [Newsbeast]: «No Touch Contacting Business»
[Newsbeast]: «No Touch Contacting Business»

[Newsbeast]: «No Touch Contacting Business»

Το σύστημα προστασίας πελατών & εργαζομένων της Ford

Η Ford διαθέτει υψηλό αίσθημα ευθύνης στα θέματα ασφάλειας και βάζει σαν πρώτη προτεραιότητα την ασφάλεια των εργαζομένων και των πελατών της. Για το λόγο αυτό, η εταιρεία ενημερώνει διαρκώς το προσωπικό της και το επίσημο δίκτυο σε σχέση με τους τρόπους προστασίας και παρεμπόδισης της εξάπλωσης του νέου κορονοϊού.

Ταυτόχρονα, θέτει σε άμεση εφαρμογή την δυνατότητα απομακρυσμένης εργασίας για όλους τους υπαλλήλους της σύμφωνα με το πλάνο διαχείρισης της επιχειρησιακής συνέχειας της μάρκας, το οποίο διασφαλίζει την αδιάλειπτη λειτουργία της εταιρείας και την απρόσκοπτη υποστήριξη του δικτύου στην Ελλάδα.

Οι επίσημοι έμποροι και εξουσιοδοτημένοι επισκευαστές Ford στην Ελλάδα έχουν ενημερωθεί, ώστε να εφαρμόζουν το πρωτόκολλο «No Touch Contacting Business», με σκοπό όλοι οι πελάτες να παραλαμβάνουν με ασφάλεια το νέο τους αυτοκίνητο, ενώ οι κάτοχοι Ford να μπορούν να το διατηρούν σε άψογη κατάσταση.

Στο πλαίσιο αυτό, προσφέρονται οι παρακάτω υπηρεσίες σε όλους τους πελάτες της μάρκας:

Αγορά νέου αυτοκινήτου – Απολύμανση πριν την παράδοση

Για κάθε νέο αυτοκίνητο που παραδίδεται από τις εκθέσεις Ford, ακολουθείται μία διαδικασία με πολλαπλά στάδια που περιλαμβάνει τον καθαρισμό και απολύμανση του αυτοκινήτου πριν την παράδοσή του στις εγκαταστάσεις του επίσημου εμπόρου, αλλά και πριν την παράδοσή του στον πελάτη.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: NEWSBEAST

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!