Κυριακή, 5 Απριλίου 2020
# M-NEWS:
Home | LIFESTYLE - MEDIA | [Newsbeast]: Ο Σβαρτσενέγκερ ζητά αποζημίωση πάνω από 10 εκατ. δολάρια από εταιρεία κατασκευής ρομπότ
[Newsbeast]: Ο Σβαρτσενέγκερ ζητά αποζημίωση πάνω από 10 εκατ. δολάρια από εταιρεία κατασκευής ρομπότ

[Newsbeast]: Ο Σβαρτσενέγκερ ζητά αποζημίωση πάνω από 10 εκατ. δολάρια από εταιρεία κατασκευής ρομπότ

Τη μήνυσε επειδή χρησιμοποίησε το πρόσωπο και τη φωνή του στην κατασκευή ενός τύπου ρομπότ

Ο Άρνολντ Σβαρτσενέγκε ρ μήνυσε ρωσική εταιρεία, η οποία κατασκευάζει ρομπότ, ζητώντας περισσότερα από 10 εκατ. δολάρια, καθώς χρησιμοποίησε το πρόσωπό και τη φωνή του στην κατασκευή ενός τύπου ρομπότ.

Σύμφωνα με το TMZ ο ηθοποιός δεν ρωτήθηκε από την εταιρεία και άρα δεν έδωσε την άδειά του, ώστε να χρησιμοποιηθεί το πρόσωπό του και η φωνή του στην κατασκευή ενός ρομπότ που χρησιμοποιείται σε εκθέσεις για την προώθηση του Android Robo-C.

Η εταιρεία χρησιμοποιεί το ρομπότ-δείγμα, που μοιάζει στον Άρνολντ με στόχο να πείσει τους πελάτες ότι μπορεί να προσαρμόσει το ρομπότ, ώστε να μοιάζει σε όποιο άτομο επιθυμεί ο αγοραστής.

Σύμφωνα με τους δικηγόρους του ηθοποιού και πρώην κυβερνήτη της Καλιφόρνια, ο Σβαρτσενέγκερ είναι πολύ αυστηρός με τη χρήση του προσώπου του για διαφημιστικούς σκοπούς διότι «μια τέτοια δραστηριότητα μειώνει τα κέρδη και την φήμη που έχει αποκτήσει ως σημαντικό πρόσωπο στην κινηματογραφική βιομηχανία».

Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ του ΤΜΖ, η εταιρεία είχε ζητήσει από τον Άρνολντ να φωτογραφηθεί με το ρομπότ , που είναι μόνο ένα το κεφάλι και οι ώμοι, σε έκθεση στην Αγία Πετρούπολη το 2019, αλλά ο ηθοποιός δεν δέχτηκε και ζήτησε από την εταιρεία να το αποσύρει.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: NEWSBEAST

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!