Τρίτη, 2 Ιουνίου 2020
# M-NEWS:
Home | ΠΟΛΙΤΙΚΗ | [Newsbeast]: Στη Θεσσαλονίκη σήμερα ο Μ. Χρυσοχοΐδης, εγκαίνια στο Συντονιστικό ΕΛ.ΑΣ. – Δημοτικής Αστυνομίας

[Newsbeast]: Στη Θεσσαλονίκη σήμερα ο Μ. Χρυσοχοΐδης, εγκαίνια στο Συντονιστικό ΕΛ.ΑΣ. – Δημοτικής Αστυνομίας

Το κέντρο εποπτεύει σε πραγματικό χρόνο το κέντρο της πόλης

Στη Θεσσαλονίκη θα βρεθεί σήμερα ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλη Χρυσοχοΐδη , για τα εγκαίνια του Ενιαίου Συντονιστικού Κέντρου ΕΛ.ΑΣ. και Δημοτικής Αστυνομίας.

Του ανταποκριτή μας από το thestival.gr στη Θεσσαλονίκη

Το Ενιαίο Συντονιστικό Κέντρο ΕΛ.ΑΣ. και Δημοτικής Αστυνομίας στην οδό Μοναστηρίου πρόκειται για υλοποίηση της πρότασης του Υπουργού Προστασίας του Πολίτη, ο οποίος είχε ζητήσει από τον δήμο και τους επιτελείς της Αστυνομίας να δημιουργήσουν μια γέφυρα συνεργασίας για την από κοινού διαχείριση των καθημερινών προβλημάτων της πόλης.

Το ΕΣΚ ΕΛ.ΑΣ. – Δημ. Αστυνομίας Θεσσαλονίκης εποπτεύει σε πραγματικό χρόνο το κέντρο της πόλης και θα δίνει οδηγίες στις δυνάμεις που θα βρίσκονται στο δρόμο για να επιχειρούν επικουρικά η μία προς την άλλη.

Τα περιστατικά ευθύνης του νέου αυτού Κέντρου Επιχειρήσεων είναι κυρίως οι παράνομες σταθμεύσεις, το παρεμπόριο και οι παραβάσεις των καταστημάτων υγειονομικού ενδιαφέροντος.

Τα εγκαίνια θα γίνουν στις 10 το πρωί.

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: NEWSBEAST

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!