Παρασκευή, 3 Απριλίου 2020
# M-NEWS:
Home | ΕΛΛΑΔΑ | [Newsbeast]: Σωρεία παραβάσεων σε καταστήματα του κέντρου της Αθήνας ενόψει της Καθαράς Δευτέρας
[Newsbeast]: Σωρεία παραβάσεων σε καταστήματα του κέντρου της Αθήνας ενόψει της Καθαράς Δευτέρας

[Newsbeast]: Σωρεία παραβάσεων σε καταστήματα του κέντρου της Αθήνας ενόψει της Καθαράς Δευτέρας

Οι ελεγκτικοί μηχανισμοί της Περιφέρειας Αττικής επέβαλαν πρόστιμα 24ων χιλιάδων ευρώ

Σωρεία παραβάσεων διαπίστωσαν οι ελεγκτικοί μηχανισμοί της Περιφέρειας Αττικής και επέβαλαν πρόστιμα 24ων χιλιάδων ευρώ στους συστηματικούς παραβάτες του κέντρου της Αθήνας, ενόψει της Καθαράς Δευτέρας και της περιόδου της Σαρακοστής.

Συγκεκριμένα στην περιοχή του Αγίου Παντελεήμονα και της Ομόνοιας έγιναν έλεγχοι σε 86 καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος στα περισσότερα εκ των οποίων διαπιστώθηκαν παραβάσεις τόσο σε ημερομηνίες λήξης τροφίμων, όσο και στις τιμές και στις συνθήκες διατήρησης και συντήρησης τους, στην σήμανσή τους, καθώς και στις πινακίδες αναγραφής των τιμών και της προέλευσης των προϊόντων.

Εκτός των προστίμων ασκήθηκε και ποινική δίωξη σε κρεοπωλείο της Ομόνοιας, στην οδό Ιουλιανού. Αποφασισμένοι να πατάξουν οριστικά τα φαινόμενα παραβατικότητας, στέλνοντας τους παραβάτες και στον εισαγγελέα, είναι ο περιφερειάρχης Αττικής Γιώργος Πατούλης και ο αντιπεριφερειάρχης Κεντρικού Τομέα Αθηνών Γιώργος Δημόπουλος.

Μάλιστα η εντολή στα αρμόδια κλιμάκια των τριών αρμοδίων υπηρεσιών είναι σαφής και πολύ αυστηρή, καθώς πρέπει άμεσα να μπει μια τάξη και να προστατευτεί ουσιαστικά η υγεία και η ασφάλεια των κατοίκων αλλά και των επισκεπτών της περιοχής.

Όπως δήλωσε ο ατιπεριφερειάρχης ΚΤΑ, Γιώργος Δημόπουλος «…..αυτή η κατάσταση τελειώνει εδώ. Θα γίνουν όλα όσα πρέπει διοικητικά αλλά και μέσω της δικαιοσύνης προκειμένου να ξεκαθαρίσει η κατάσταση στον ‘Αγιο Παντελεήμονα και να επιστρέψει η νομιμότητα, η τάξη και η ασφάλεια των κατοίκων της περιοχής».

Έλεγχοι και στην Βαρβάκειο

Επίσης ελέγχους στη Βαρβάκειο ιχθυαγορά διενήργησε το πρωί της Πέμπτης κλιμάκιο της Περιφέρειας με επικεφαλής τον αντιπεριφερειάρχη Κεντρικού Τομέα Γιώργο Δημόπουλο.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: NEWSBEAST

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!