Τρίτη, 7 Απριλίου 2020
# M-NEWS:
Home | ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΑΓΟΡΕΣ | [Newsbeast]: «Ομαλή η τροφοδοσία της αγοράς σε φάρμακα και τρόφιμα»
[Newsbeast]: «Ομαλή η τροφοδοσία της αγοράς σε φάρμακα και τρόφιμα»

[Newsbeast]: «Ομαλή η τροφοδοσία της αγοράς σε φάρμακα και τρόφιμα»

Τι λέει σε ανακοίνωσή του το Ελληνογερμανικό Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο

Χωρίς ουσιαστικά προβλήματα διεξάγεται μέχρι και σήμερα η διακίνηση-εμπορία εγχωρίως παραγόμενων και εισαγομένων γερμανικών ιατροφαρμακευτικών προϊόντων καθώς και αγαθών πρώτης ανάγκης, παρά τις σοβαρές δυσλειτουργίες που προκαλεί στην αγορά η κρίση του κορονοϊού.

Αυτό σημειώνει το Ελληνογερμανικό Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο σε ανακοίνωσή του, εφόσον ενημερώθηκε από τις διοικήσεις των εταιριών-μελών του ότι καταβάλλεται η μέγιστη δυνατή προσπάθεια, ώστε η τροφοδοσία του εμπορίου με φαρμακευτικά προϊόντα και τρόφιμα να συνεχιστεί απρόσκοπτα και το επόμενο διάστημα.

«Πρόθεση των γερμανικών επιχειρήσεων με παρουσία στην Ελλάδα είναι να συμβάλλουν με όλες τις δυνάμεις τους προκειμένου, το καταναλωτικό κοινό, στη δύσκολη αυτή περίοδο, να προμηθεύεται καθημερινά τα προϊόντα που έχει απόλυτη ανάγκη», όπως αναφέρεται.

Στην πραγματικά δύσκολη αυτή συγκυρία, τα μέλη του Ελληνογερμανικού Επιμελητηρίου , δηλώνουν ότι σύμμαχό τους έχουν τους εργαζόμενους, οι οποίοι με αυταπάρνηση στηρίζουν τις πρωτοβουλίες των εταιριών παραγωγής, εισαγωγής και εμπορίας για τη διασφάλιση της εύρυθμης λειτουργίας της αγοράς.

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: NEWSBEAST

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!