Κυριακή, 29 Μαρτίου 2020
# M-NEWS:
Home | ΚΟΣΜΟΣ | [Newsbeast]: ΟΗΕ: Οι συνομιλίες για την κατάπαυση του πυρός στη Λιβύη είναι στη «σωστή κατεύθυνση»
[Newsbeast]: ΟΗΕ: Οι συνομιλίες για την κατάπαυση του πυρός στη Λιβύη είναι στη «σωστή κατεύθυνση»

[Newsbeast]: ΟΗΕ: Οι συνομιλίες για την κατάπαυση του πυρός στη Λιβύη είναι στη «σωστή κατεύθυνση»

Προσπάθεια να γίνουν οι αεροπορικές μεταφορές λίγο περισσότερο ασφαλείς

Οι συνομιλίες για την κατάπαυση του πυρός μεταξύ των εμπολέμων πλευρών στη Λιβύη είναι προς τη «σωστή κατεύθυνση» παρότι αντιμετωπίζουν εμπόδια σε σχέση με παραβιάσεις του εμπάργκο όπλων και την εκεχειρία που κηρύχθηκε τον Ιανουάριο, δήλωσε σήμερα ο απεσταλμένος των Ηνωμένων Εθνών για τη Λιβύη Γασάν Σαλαμέ στο Reuters και αναμεταδίδει το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων.

Στη συνέντευξη που έδωσε κατά τη διάρκεια ενός διαλείμματος των συνομιλιών σε στρατιωτικό επίπεδο στη Γενεύη, ο Σαλαμέ δήλωσε ότι αναμένει να διεξαχθούν οι συνομιλίες σε πολιτικό επίπεδο στην ελβετική πόλη στις 26 Φεβρουαρίου και ότι ήδη εργάζεται για την οικοδόμηση μέτρων εμπιστοσύνης.

«Παράλληλα προσπαθούμε να κάνουμε τις αεροπορικές μεταφορές λίγο περισσότερο ασφαλείς στη Λιβύη ειδικά από το διεθνές αεροδρόμιο Μιτίγκα της Τρίπολης και από το αεροδρόμιο στη Μισράτα. Προσπαθούμε επίσης να ανοίξουμε εκ νέου το λιμάνι και να είναι ένα ασφαλές λιμάνι. Και προσπαθούμε να βοηθήσουμε σε μια ανταλλαγή κρατουμένων μεταξύ των πλευρών», πρόσθεσε ο αξιωματούχος του ΟΗΕ .

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: NEWSBEAST

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!