Παρασκευή, 29 Μαΐου 2020
# M-NEWS:
Home | ΕΛΛΑΔΑ | [Newsbeast]: Νέα Σμύρνη: Το «μουσικό» σχέδιο για να αδειάσει η πλατεία – Πώς θα μοιράσει τον κόσμο σε 30 σημεία

[Newsbeast]: Νέα Σμύρνη: Το «μουσικό» σχέδιο για να αδειάσει η πλατεία – Πώς θα μοιράσει τον κόσμο σε 30 σημεία

Η πρωτότυπη λύση που θα επιστρατεύσει ο δήμαρχος της περιοχής

Μπορεί οι προειδοποιήσεις για αποφυγή του συγχρωτισμού σε δημόσιους (και μη) χώρους ως μέσο πρόληψης ενάντια στον κορονοϊό να είναι συνεχείς, ωστόσο φαίνεται πως κάποιοι δεν τις λαμβάνουν και τόσο σοβαρά. Στο πλαίσιο αυτό, ο δήμαρχος της Νέας Σμύρνης , Σταύρος Τζουλάκης, ψάχνει τρόπο για να αδειάσει η κεντρική πλατεία του δήμου του.

Μέσω του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του Open ανέφερε ότι οι μαγαζάτορες της περιοχής τηρούν στο 100% τις συστάσεις, ωστόσο δεν είναι το ίδιο εύκολο αυτό να συμβεί και με τον κόσμο. Και ανέφερε τα νέα παιδιά, στα οποία «πρέπει να δώσουμε μία διέξοδο, για να μην μαζεύονται στην πλατεία. Δεν λέμε να μην συνωστίζονται, αλλά πρέπει να τους βρούμε κάποιον τρόπο για να μένουν στις γειτονιές τους.

Και ανέπτυξε την ιδέα που υπάρχει: «Το βράδυ του Σαββάτου σκοπεύουμε να στήσουμε 100 μεγάφωνα σε 30 περιφερειακά σημεία της πόλης και θα προβάλλεται ηλεκτρονικά μία συναυλία που έδωσε στη Νέα Σμύρνη ο Λαυρέντης Μαχαιρίτσας».

Σε ερώτηση για τον κίνδυνο να συγκεντρωθεί πολύς κόσμος σε όλα αυτά τα σημεία, απάντησε: «Θα το περιφρουρήσουμε… Εάν σε κάποιο σημείο διαπιστωθεί ότι υπάρχει συγχρωτισμός, θα τραβήξω την πρίζα και όλο το event θα τελειώσει».

Προς το παρόν, πάντως, ο δήμαρχος δεν σκέφτεται να κλείσει την κεντρική πλατεία. «Δεν φτάσαμε ακόμα στο σημείο να κλείσουμε την πλατεία, όπως έγινε στην Αγία Παρασκευή», σημείωσε χαρακτηριστικά.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: NEWSBEAST

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!