Δευτέρα, 1 Ιουνίου 2020
# M-NEWS:
Home | ΠΟΛΙΤΙΚΗ | [Newsbeast]: Μπακογιάννης: Γενναία η εισήγηση Χατζηδάκη για τα κτίρια γύρω από την Ακρόπολη

[Newsbeast]: Μπακογιάννης: Γενναία η εισήγηση Χατζηδάκη για τα κτίρια γύρω από την Ακρόπολη

Την πλήρη ικανοποίησή του εξέφρασε ο δήμαρχος Αθηναίων

«Γενναία» χαρακτήρισε ο δήμαρχος Αθηναίων, Κώστας Μπακογιάννης , την εισήγηση του αρμόδιου υπουργού Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Κωστή Χατζηδάκη , στο Κεντρικό Συμβούλιο Πολεοδομικών Θεμάτων, να μην υπερβαίνουν τα 21 μέτρα τα κτίρια που θα ανεγείρονται στο εξής γύρω από την Ακρόπολη .

Εκφράζοντας την απόλυτη ικανοποίηση του, ο κ. Μπακογιάννης επισήμανε σε δήλωση του πως «είναι σημαντικό να υπάρχουν εισηγήσεις και να λαμβάνονται αποφάσεις που βάζουν τέλος στην αβεβαιότητα και δημιουργούν συνθήκες διαφύλαξης του πολιτισμού, της ιστορίας και του περιβάλλοντος. Τέτοιες αποφάσεις θέλουν θάρρος, γνώση και υπευθυνότητα».

Και όλα αυτά τα χαρακτηριστικά, πρόσθεσε περιέχει η εισήγηση του κ. Χατζηδάκη. Επίσης, σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ, σημείωσε ότι η εισήγηση του υπουργού «περιλαμβάνει όλα όσα αποτέλεσαν αντικείμενο της συνεργασίας και του διαλόγου που είχαμε, με ένα στόχο: Να τεθούν, έπειτα από χρόνια, κανόνες που επιτρέπουν την δόμηση και ανοίγουν δρόμους ανάπτυξης και επενδύσεων, με σεβασμό στο μνημείο – σύμβολο της χώρας σε όλο τον πλανήτη και με γνώμονα την ισορροπημένη οικοδομική δραστηριότητα».

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: NEWSBEAST

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!