Δευτέρα, 25 Μαΐου 2020
# M-NEWS:
Home | ΠΟΛΙΤΙΚΗ | [Newsbeast]: Μητσοτάκης: Αν χρειαστεί θα πατήσουμε φρένο, ώστε το δεύτερο κύμα να μην έρθει νωρίτερα

[Newsbeast]: Μητσοτάκης: Αν χρειαστεί θα πατήσουμε φρένο, ώστε το δεύτερο κύμα να μην έρθει νωρίτερα

Παρέμβαση του πρωθυπουργού στη συνεδρίαση της Επιτροπής Λοιμωξιολόγων του Υγείας

Τις ευχαριστίες του για τις υπηρεσίες που έχουν προσφέρει στη Δημόσια Υγεία και στη χώρα για την αντιμετώπιση της πανδημίας εξέφρασε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης σε παρέμβασή του στη συνεδρίαση της επιτροπής των λοιμωξιολόγων του υπουργείου Υγείας .

Ο πρωθυπουργός υπογράμμισε ότι οι κατευθύνσεις και οι προτάσεις της επιτροπής εξακολουθούν να είναι εξαιρετικά πολύτιμες για την αλληλουχία των κινήσεων που θα πρέπει να ακολουθήσει η κυβέρνηση, προσθέτοντας πως, πάντα, ο λόγος – όπως έγινε από την πρώτη στιγμή – θα δίνεται στους ειδικούς. Εξήρε δε τη νηφάλια και ψύχραιμη τοποθέτηση όλων όσοι κλήθηκαν να αναπτύξουν τις απόψεις τους δημοσίως ενημερώνοντας Έλληνες πολίτες, συμπληρώνοντας πως μέσα από αυτό το δημόσιο βήμα εξήλθε ένας ενιαίος λόγος.

Ο κ. Μητσοτάκης τόνισε πως μπορούμε ως χώρα να είμαστε ικανοποιημένοι καθώς επιδείξαμε ένα μεγάλο βαθμό υπευθυνότητας, αιφνιδιάζοντας ευχάριστα και κάποιους στο εξωτερικό οι οποίοι πάντα έσπευδαν να χρησιμοποιήσουν όχι πολύ κολακευτικά στερεότυπα για τη χώρα και τους συμπολίτες μας.

Kατά την παρέμβασή του στην τηλεδιάσκεψη της επιτροπής ο πρωθυπουργός ανέφερε:

«Ευχαριστώ υπουργέ μου, καλό μεσημέρι και από εμένα και χαίρομαι πάρα πολύ που μου δίνεται αυτή η ευκαιρία να σας πω ένα μεγάλο ευχαριστώ για τις υπηρεσίες που έχετε προσφέρει στην Δημόσια Υγεία, στην χώρα συνολικά τους τελευταίους πολύ δύσκολους τρεις μήνες.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: NEWSBEAST

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!