Τετάρτη, 27 Μαΐου 2020
# M-NEWS:
Home | ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΑΓΟΡΕΣ | [Newsbeast]: Οι κρίσιμες αποφάσεις εν μέσω της σταδιακής επαναλειτουργίας της αγοράς

[Newsbeast]: Οι κρίσιμες αποφάσεις εν μέσω της σταδιακής επαναλειτουργίας της αγοράς

Weber Shandwick Intelligence Report: Περίοδος 04 -10 Μαΐου 2020

Η σταδιακή επάνοδος στην εργασία αποτελεί διαδικασία περίπλοκη για τους ηγέτες των οργανισμών. Άλλωστε περίπλοκες είναι και οι παράμετροι της σταδιακής άρσης των μέτρων προστασίας από τον COVID-19, παγκοσμίως. Πρώτον γιατί απαιτείται tailor-made διαδικασία και κατά περίπτωση συνεργασία με ειδικούς. Και δεύτερον γιατί η κρίση είναι πρωτόγνωρη, συνεπώς η εξέλιξη των γεγονότων και η λήψη αποφάσεων δεν είναι εκ των προτέρων δεδομένη.

Είναι προφανές ότι οι αποφάσεις αυτές απαιτούν συνέργειες ειδικών. Στο πλαίσιο αυτό, όταν η Weber Shandwick καλείται να υποστηρίξει τις επιχειρήσεις να επιστρέψουν σε λειτουργία, φροντίζει να ενισχύει τις ομάδες της με εξειδικευμένους ειδικούς συνεργάτες: Οι ομάδες διαχείρισης κρίσεων, εταιρικής επικοινωνίας, engagement εργαζομένων και Public affairs ενισχύονται από science-based ειδικούς επικοινωνιακής στρατηγικής και επιδημιολόγους. Κατά περίπτωση, επιπλέον ειδικοί είναι απαραίτητοι και συμπληρώνουν τις ομάδες μας.

Στο παρόν report μας, το έβδομο κατά σειρά, επιχειρούμε να συνοψίσουμε ορισμένα βασικά δεδομένα που συνδέουν τη σταδιακή άρση των μέτρων περιορισμού λειτουργίας των επιχειρήσεων λόγω COVID-19, τις αυξημένες απαιτήσεις των επιχειρήσεων από τις ηγεσίες τους σε κάθε επίπεδο και την αναγκαιότητα προσαρμογής των οργανισμών στη νέα πραγματικότητα.

Δεν υπάρχει ένας δρόμος επιστροφής

Αν κάποιος αναζητήσει τους τρόπους με τους οποίους επαναδραστηριοποιήθηκαν ορισμένες αγορές παγκοσμίως, αντιλαμβάνεται ότι δεν υφίσταται ούτε ένα τρόπος επιστροφής ούτε τα αποτελέσματα ήταν τα ίδια παντού.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: NEWSBEAST

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!