Τρίτη, 2 Ιουνίου 2020
# M-NEWS:
Home | ΚΟΣΜΟΣ | [Newsbeast]: Ο κορονοϊός «ανάγκασε» τις ιερόδουλες στη Χιλή να αλλάξουν τον τρόπο δουλειάς τους

[Newsbeast]: Ο κορονοϊός «ανάγκασε» τις ιερόδουλες στη Χιλή να αλλάξουν τον τρόπο δουλειάς τους

Από το πεζοδρόμιο στο τηλέφωνο – Παροχή «υπηρεσιών» μέσω βιντεοκλήσεων

Ένας από τους εργασιακούς τομείς που επηρέασε σημαντικά η πανδημία του κορονοϊού σε πολλές χώρες του πλανήτη, είναι και αυτός του έρωτα. Μάλιστα, υπάρχουν σχετικά στοιχεία από τη Χιλή , που δείχνουν το πρόβλημα που αντιμετωπίζουν οι ιερόδουλες, οι οποίες αναγκάστηκαν να μεταβάλουν τον τρόπο που δουλεύουν.

Όταν λόγω του κορονοϊού έκλεισε το νυχτερινό κέντρο διασκέδασης στα νότια της χώρας, στο οποίο σύχναζε προκειμένου να βρει πελάτες, η «εργάτρια του σεξ», Καμίλα Ορμασάβαλ, έχασε αμέσως τη μοναδική πηγή εσόδων της. Η 24χρονη, για τέσσερα χρόνια… ψάρευε τους άνδρες σε εκείνο το μπαρ στο κέντρο της Κονσεπσιόν, κερδίζοντας περίπου 715 δολάρια τον μήνα. Εν μία νυκτί όμως το εισόδημά της εξανεμίσθηκε.

Χωρίς να έχει άλλο τρόπο να πληρώσει τους λογαριασμούς της, η Καμίλα τότε έκανε μία στροφή στην «παροχή των υπηρεσιών της», τις οποίες εξασφάλιζε μέσω βιντεοκλήσεων από το διαμέρισμά της στην πολυόροφη πολυκατοικία της, ζητώντας από τους τακτικούς της πελάτες να τη συναντούν πλέον διαδικτυακά.

«Οι βιντεοκλήσεις αποφέρουν κάτι, αλλά προφανώς δεν είναι το ίδιο με πριν, ενώ και τα χρήματα καθαυτά δεν πλησιάζουν καν το ποσό που θα κέρδιζα σε μια κακή μέρα πριν, όμως είναι κάτι», δηλώνει η ίδια στο Reuters μέσω τηλεφώνου.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: NEWSBEAST

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!