Δευτέρα, 30 Μαρτίου 2020
# M-NEWS:
Home | ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ - ΕΠΙΣΤΗΜΗ | [Newsbeast]: Η HONOR παρουσίασε την στρατηγική της «1+8+N» με ευρύ οικοσύστημα προϊόντων
[Newsbeast]: Η HONOR παρουσίασε την στρατηγική της «1+8+N» με ευρύ οικοσύστημα προϊόντων

[Newsbeast]: Η HONOR παρουσίασε την στρατηγική της «1+8+N» με ευρύ οικοσύστημα προϊόντων

Eιδική αναφορά έγινε στο νέο smart watch της εταιρίας το MagicWatch 2

Η HONOR παρουσιάζει ένα έξυπνο και ολοκληρωμένο οικοσύστημα που περιλαμβάνει το HONOR 9X Pro, το HONOR View 30 Pro, και το Huawei AppGallery, που συγκαταλέγεται στα 3 κορυφαία app stores (καταστήματα εφαρμογών) στον κόσμο, την σειρά Laptop HONOR MagicBook, νέες εφαρμογές για το HONOR MagicWatch 2 και τα HONOR Magic Earbuds

Η HONOR ενδυναμώνει την IoT (Internet of Things) στρατηγική της με το λανσάρισμα του νέου οικοσυστήματος προϊόντων όπως ανακοίνωσε σε Live streaming event στην Βαρκελώνη. Το HONOR 9X Pro, είναι το πρώτο HONOR smartphone με προ-εγκατεστημένο το Huawei AppGallery, ένα από τα τρία κορυφαία app store εφαρμογών στον κόσμο. Αυτό σηματοδοτεί την αρχή μιας νέας εποχής για όλους τους HONOR χρήστες. Η HONOR ανακοίνωσε επίσης την παγκόσμια διαθεσιμότητα του HONOR View 30 Pro, του πρώτου HONOR smartphone με τον επεξεργαστή Kirin 990 5G και παρουσίασε τη σειρά HONOR MagicBook που περιλαμβάνει δύο laptops τα οποία ενσωματώνουν ηχεία True Wireless Stereo (TWS). Ταυτόχρονα παρουσιάστηκαν και τα HONOR Magic Earbuds για όλους τους fitness fans.

Eιδική αναφορά έγινε στο νέο smart watch της εταιρίας το MagicWatch 2 που τώρα μπορεί να γίνει πιο εξατομικευμένο με μια νέα σειρά από λουράκια – την σειρά EasyFit – αλλά και με το νέο software update που του δίνει επιπλέον λειτουργίες.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: NEWSBEAST

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!