Παρασκευή, 5 Ιουνίου 2020
# M-NEWS:
Home | ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ - ΕΠΙΣΤΗΜΗ | [Newsbeast]: Η Hewlett Packard Enterprise προσφέρει την εμπειρία του Cloud παντού με το HPE GreenLake Central

[Newsbeast]: Η Hewlett Packard Enterprise προσφέρει την εμπειρία του Cloud παντού με το HPE GreenLake Central

Οι νέες λύσεις προσθέτουν δυνατότητες διαχείρισης αποθήκευσης δεδομένων με τεχνολογίες αιχμής

Το HPE Greenlake Central βοηθά τους πελάτες να τρέχουν, να διαχειρίζονται και να βελτιστοποιούν το Hybrid cloud περιβάλλον τους χρησιμοποιώντας μία ενιαία πλατφόρμα «as-a-Service», η οποία ενσωματώνει δημόσια (public) όσο και ιδιωτικά (private) clouds, καθώς και φορτία που εδράζουν τόσο στα κέντρα δεδομένων όσο και στο έξυπνο άκρο (Intelligent Edge)

Οι νέες λύσεις Cohesity και Qumulo που ενσωματώθηκαν στο οικοσύστημα του HPE GreenLake, προσθέτουν δυνατότητες διαχείρισης αποθήκευσης δεδομένων με τεχνολογίες αιχμής.

Η Hewlett Packard Enterprise (HPE) ανακοινώνει ότι η πλατφόρμα HPE GreenLake Central, που παρουσιάστηκε τον Δεκέμβριο του 2019, είναι πλέον διαθέσιμη για τους πελάτες του HPE GreenLake. Αυτή η προηγμένη πλατφόρμα λογισμικού παρέχει στους πελάτες μια ενοποιημένη εμπειρία cloud για όλες τις εφαρμογές και τα δεδομένα τους, είτε βρίσκονται σε private cloud είτε σε public clouds. Μέσω μιας διαδικτυακής πύλης επαυξημένων λειτουργιών, οι πελάτες έχουν τη δυνατότητα να εκτελούν, να διαχειρίζονται και να βελτιστοποιούν το σύνολο του Hybrid Cloud περιβάλλοντος τους. Επιπλέον, η HPE ανακοινώνει προσθήκες στο «as-a-Service» χαρτοφυλάκιό της που σχετίζονται με υποστήριξη στη διαχείριση δεδομένων και στην αποθήκευση αρχείων μέσω των συνεργασιών της με την Cohesity και την Qumulo, αντίστοιχα.

Το οικοσύστημα HPE GreenLake φέρνει τη σύγχρονη εμπειρία cloud σε όλες τις εφαρμογές, τα δεδομένα και τα workload των πελατών, συνδυάζοντας αυτήν την εμπειρία με όλα τα οφέλη της διατήρησης των υποδομών on-premise.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: NEWSBEAST

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!