Πέμπτη, 28 Μαΐου 2020
# M-NEWS:
Home | ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ - ΕΠΙΣΤΗΜΗ | [Newsbeast]: Τι γίνεται με το λανσάρισμα των 5G δικτύων;

[Newsbeast]: Τι γίνεται με το λανσάρισμα των 5G δικτύων;

Πότε το περιμένουμε στην Ευρώπη

Παρά το γεγονός ότι η συνωμοσιολογική ρητορεία έχει συνδέσει τον νέο κορονοϊό με το δίκτυο 5G, είναι τελικά η πανδημία αυτή που επηρεάζει το λανσάρισμά του.

Πάροχοι κινητής, προμηθευτές εξοπλισμού και αναλυτές της αγοράς προειδοποιούν τώρα πως το 5G θα καθυστερήσει εξαιτίας της πανδημίας Covid-19 .

Οι προειδοποιήσεις ήρθαν μάλιστα ως απάντηση στη δημοσιοποίηση των κερδών τριμήνου, που δείχνουν τον αντίκτυπο του κορονοϊού στο επιχειρείν.

Κι ενώ το τοπίο θα ξεκαθαρίσει μόνο όταν γίνουν γνωστά τα οικονομικά στοιχεία του Ιουνίου, η ευρωπαϊκή πορεία του 5G μοιάζει σε χειρότερη κατάσταση από την αμερικανική. Την ίδια ώρα που οι Κινέζοι είναι οι μόνοι εντός χρονοδιαγράμματος.

Η Huawei ήταν η πρώτη που προειδοποίησε από τον Μάρτιο ακόμα πως το 5G «θα καθυστερήσει σίγουρα» στην Ευρώπη. Με την υποσημείωση πως η καθυστέρηση δεν θα είναι εξίσου σημαντική για την Αγγλία.

Η δημοπράτηση των 5G αδειών έχουν σημειώσει καθυστέρηση σε μια σειρά από ευρωπαϊκές χώρες, όπως η Πορτογαλία, η Αυστρία, η Ισπανία, η Γαλλία και η Τσεχία.

Την ίδια ώρα, Ericsson και Nokia , δυο από τους μεγαλύτερους παρόχους 5G δικτύων παγκοσμίως, μίλησαν επίσης για καθυστέρηση, όσο οι ευρωπαϊκές χώρες βγαίνουν δειλά δειλά από την καραντίνα και είναι επικεντρωμένες στη διαχείριση της υγειονομικής κρίσης.

Κάτι αντίστοιχο είπε και η Samsung, αποδίδοντάς το ξανά στον κορονοϊό.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: NEWSBEAST

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!