Δευτέρα, 1 Ιουνίου 2020
# M-NEWS:
Home | ΠΟΛΙΤΙΚΗ | [Newsbeast]: Γιατί εμφανίστηκε άδειο το πεδίο εισοδημάτων στο πόθεν έσχες του Γιώργου Γεραπετρίτη

[Newsbeast]: Γιατί εμφανίστηκε άδειο το πεδίο εισοδημάτων στο πόθεν έσχες του Γιώργου Γεραπετρίτη

Ο υπουργός Επικρατείας έσπευσε να διευκρινίσει τους λόγους ξεκαθαρίζοντας ότι οι αποδοχές του το 2018 ανήλθαν στις 101.082 ευρώ

Διευκρινίσεις για τη δήλωση πόθεν έσχες του που αφορά το έτος 2019 (οικονομικό έτος 2018) έδωσε πριν από λίγη ώρα ο υπουργός Επικρατείας Γιώργος Γεραπετρίτης , καθώς στην περιουσιακή του κατάσταση που έδωσε στη δημοσιότητα το μεσημέρι η Βουλή, όπως και όλων των υπόλοιπων προβλεπόμενων πολιτικών προσώπων, δεν εμφανίζονται καθόλου εισοδήματα σαν να μην έχει τίποτα, αφού το συγκεκριμένο πεδίο είναι κενό. Προφανώς κάτι είχε παραληφθεί.

Όπως διευκρινίζει τώρα το μέλος της κυβέρνησης, «στη δήλωση Πόθεν Έσχες , με την ανάληψη των καθηκόντων μου στην Βουλή και την Κυβέρνηση το έτος 2019, προφανώς για τεχνικούς λόγους, δεν μεταφέρθηκαν από τη φορολογική δήλωση του έτους 2018 τα έσοδα από κάθε πηγή του έτους αυτού.

Τα έσοδα αυτά προκύπτουν εξ αντικειμένου από την κατατεθειμένη στην ΑΑΔΕ από 04 Ιουλίου 2019 δήλωση Φορολογίας Εισοδήματος, από όπου γίνεται απλή μεταφορά στη δήλωση Πόθεν Έσχες και ανέρχονται το 2018 για τον υπόχρεο σε 101.082 ευρώ και για τη σύζυγο σε 28.608,76 ευρώ».

Μπορείτε να δείτε τη δήλωση πόθεν έσχες του κ. Γεραπετρίτη όπως δόθηκε το μεσημέρι στη δημοσιότητα, εδώ .

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: NEWSBEAST

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!