Κυριακή, 29 Μαρτίου 2020
# M-NEWS:
Home | ΑΘΛΗΤΙΚΑ | [Newsbeast]: Disney, το όχημα της UEFA για τις γυναίκες παίκτριες του αύριο
[Newsbeast]: Disney, το όχημα της UEFA για τις γυναίκες παίκτριες του αύριο

[Newsbeast]: Disney, το όχημα της UEFA για τις γυναίκες παίκτριες του αύριο

Οι ιστορίες και οι χαρακτήρες που ζωντάνεψαν μυούν τα κορίτσια στον κόσμο του ποδοσφαίρου και της άθλησης

«Αν πρόκειται να διδάξεις ποδόσφαιρο μέσα από την δύναμη του storytelling και του παιχνιδιού, πρέπει να το κάνεις μέσα από τις καλύτερες ιστορίες και χαρακτήρες του κόσμου και η Disney είναι ο ιδανικός συνεργάτης σε αυτό».

Η Ναντίν Κέσλερ, η Γερμανίδα κορυφαία γυναίκα ποδοσφαιριστής για το 2014 και επικεφαλής για το γυναικείο ποδόσφαιρο, έθεσε σε τρεις προτάσεις τον γνώμονα της UEFA. Να διδάξει ποδόσφαιρο. Να αφηγηθεί ιστορίες. Να ενσαρκώσει χαρακτήρες. Κι όλα αυτά, στα γλυκά πρόσωπα των κοριτσιών ανά την Ευρώπη, ως ένα πλάνο ενδυνάμωσης του γυναικείου ποδοσφαιρικού πλήθους.

Αρωγός σε αυτήν την προσπάθεια, η εταιρεία με το πιο βαρύ σημαίνον στην σφαίρα των κινουμένων σχεδίων και της παιδικής φαντασίας. Η Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία λάνσαρε ανήμερα του Αγίου Βαλεντίνου το μεγαλόπνοο project με τίτλο «Playmakers» και στηρίζει στην Disney και τους ζωηρούς χαρακτήρες της τον στόχο να διπλασιάσει τον αριθμό των κοριτσιών που παίζουν ποδόσφαιρο, ως το 2024.

Ο πυλώνας στο καινοτόμο project είναι η εφαρμογή των αγαπημένων ταινιών στην ρουτίνα προπόνησης που θα ακολουθήσουν τα κορίτσια του προγράμματος. Το storytelling λαμβάνει τον ρόλο που του αξίζει, ως μέσο επίδρασης στην άθληση, την δημιουργία, την ανάπτυξη υγιούς καθημερινότητας.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: NEWSBEAST

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!