Δευτέρα, 25 Μαΐου 2020
# M-NEWS:
Home | ΕΛΛΑΔΑ | [Newsbeast]: ATHENA ORGANIZATION: Δημιουργεί για το κοινό καλό, σε έναν κόσμο που αλλάζει

[Newsbeast]: ATHENA ORGANIZATION: Δημιουργεί για το κοινό καλό, σε έναν κόσμο που αλλάζει

Με σκοπό την ενίσχυση κοινωνικών ομάδων που χρειάζονται υποστήριξη

O ATHENA Organization μέσα από τις δράσεις του επιδιώκει να αποτελέσει τον συνδετικό κρίκο μεταξύ της κοινωνίας και διάφορων οργανισμών, κερδοσκοπικών ή μη, με σκοπό την ενίσχυση κοινωνικών ομάδων που χρειάζονται υποστήριξη.

Στόχος των δράσεων του ATHENA Organization είναι η δημιουργία ουσιαστικών συνεργασιών με φορείς της κοινωνίας, υποστηρίζοντας δράσεις και καλύπτοντας ανάγκες σε κάθε γωνιά της Ελλάδας. Με όραμα την αλλαγή στις συνθήκες και στην ποιότητα ζωής των ανθρώπων που ζουν στην Ελλάδα, ο Οργανισμός έχει ως αποστολή:

  • Να ενεργοποιήσει την δυναμική της ελληνικής κοινωνίας για το κοινό καλό, μέσω της συνεργασίας με κοινωνικούς οργανισμούς, κρατικούς φορείς, δωρητές και πολίτες της χώρας που ενστερνίζονται το όραμα και τις αξίες του Οργανισμού για κοινωνική προσφορά.
  • Να συμβάλλει ενεργά και ουσιαστικά σε διαπιστωμένες ανάγκες της Ελληνικής κοινωνίας στην Ελλάδα, μέσω του crowdsourcing σε εθνικό και τοπικό επίπεδο.
  • Να αναδείξει και να επιλύσει κοινωνικά ζητήματα μέσω της καινοτομίας, αξιοποιώντας την τεχνολογία.

«Η κύρια αξία που διέπει κάθε μας ενέργεια είναι η συλλογικότητα. Σε κάθε μας έργο, το σύστημα αξιών μας υποστηρίζει την ακεραιότητα, τη διαφάνεια και τον σεβασμό για τον συνάνθρωπο μας. Επιδιώκουμε να γίνουμε ο κύριος δημιουργικός και ουσιαστικός κόμβος της Κοινωνίας των Πολιτών χτίζοντας ξεκάθαρες συνεργασίες με φορείς της Κοινωνίας των Πολιτών.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: NEWSBEAST

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!