Κυριακή, 29 Μαρτίου 2020
# M-NEWS:
Home | ΑΘΛΗΤΙΚΑ | [Newsbeast]: Αναστολή σε όλα τα εθνικά πρωταθλήματα μπάσκετ πλην της Basket League
[Newsbeast]: Αναστολή σε όλα τα εθνικά πρωταθλήματα μπάσκετ πλην της Basket League

[Newsbeast]: Αναστολή σε όλα τα εθνικά πρωταθλήματα μπάσκετ πλην της Basket League

Για την κορυφαία κατηγορία αναμένεται απόφαση του ΕΣΑΚΕ

Η Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης ανακοίνωσε πως για λόγους προστασίας της δημόσιας υγείας, εξαιτίας της έξαρσης του κορονοϊού , βάζει… στον πάγο επ’ αόριστον σε όλα τα εθνικά πρωταθλήματα, πλην της Basket League , που ανήκει στην αρμοδιότητα του ΕΣΑΚΕ. Πάντως, θεωρείται πιθανό ότι η κορυφαία κατηγορία της Ελλάδας στο μπάσκετ θα ακολουθήσει τον ίδιο δρόμο.

Η σχετική ανακοίνωση αναφέρει:

«Με αφορμή την εμφάνιση του νέου κορωνοϊού SARS-CoV-2, ο οποίος προκαλεί τη λοίμωξη που ονομάζεται COVID-19 και κυρίως τα ερωτήματα που προκύπτουν σχετικά με τα μέτρα προφύλαξης που πρέπει να λαμβάνονται, σας γνωρίζουμε ότι ο αρμόδιος φορέας για την παροχή σχετικής ενημέρωσης είναι ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας (https://eody.gov.gr/neos-koronaios-covid-19 ), του Υπουργείου Υγείας.
Από τον οργανισμό παρέχονται αναλυτικές πληροφορίες σχετικά με τα συμπτώματα της λοίμωξης, τον τρόπο μετάδοσης, επιδημιολογικά στοιχεία καθώς και οδηγίες για τα μέτρα προφύλαξης που πρέπει να λαμβάνονται. Στη σελίδα του οργανισμού υπάρχουν διαθέσιμες οδηγίες προφύλαξης για το κοινό αλλά και ειδικότερες οδηγίες, για κατηγορίες εργαζομένων που θεωρούνται περισσότερο εκτεθειμένες στον κίνδυνο, όπως είναι τα πληρώματα αεροσκαφών, τραίνων και πλοίων, οι εργαζόμενοι σε ξενοδοχεία και λοιπά τουριστικά καταλύματα, οι εργαζόμενοι στην αστυνομία, σε σχολικές μονάδες και φορείς που προσφέρουν εκπαιδευτικές υπηρεσίες, τα πληρώματα ασθενοφόρων, κλπ.

Από την ίδια πηγή παρέχονται στη συνέχεια συνοπτικές πληροφορίες σχετικά με τη νόσο.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: NEWSBEAST

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!