Τετάρτη, 1 Απριλίου 2020
# M-NEWS:
Home | LIFESTYLE - MEDIA | [Newsbeast]: Ανάγκασαν μοντέλο να φορέσει προσθετικά χείλη, υπερμεγέθη αυτιά και φουντωτά φρύδια
[Newsbeast]: Ανάγκασαν μοντέλο να φορέσει προσθετικά χείλη, υπερμεγέθη αυτιά και φουντωτά φρύδια

[Newsbeast]: Ανάγκασαν μοντέλο να φορέσει προσθετικά χείλη, υπερμεγέθη αυτιά και φουντωτά φρύδια

«Δεν πειράζει να αισθανθεί άβολα μόνο για 45 δευτερόλεπτα»

Το Ινστιτούτο Τεχνολογίας της Μόδας (FIT) στις ΗΠΑ δέχθηκε πυρά, όταν ένα μοντέλο ανακοίνωσε ότι κατά τη διάρκεια επίδειξης μόδας , στην οποία παρουσιάστηκαν πρόσφατες εργασίες αποφοίτων μεταπτυχιακού στο Σχέδιο Μόδας της Σχολής Καλών Τεχνών της ζητήθηκε να φορέσει μεγάλα προσθετικά χείλη, υπερμεγέθη αυτιά και φουντωτά φρύδια.

Η αμφιλεγόμενη επίδειξη μόδας ήταν για την παρουσίαση της συλλογής του Junkai Huang, φοιτητή από την Κίνα, που προσπάθησε να τονίσει τα «άσχημα χαρακτηριστικά του σώματος».

Το μοντέλο Amy Lefevre δήλωσε στη New York Post για την επίδειξη μόδας: «Στάθηκα εκεί σχεδόν έτοιμη να καταρρεύσω, λέγοντας στο προσωπικό ότι αισθάνθηκα απίστευτα άβολα που αναγκάστηκα να φορέσω αυτά τα κομμάτια και ότι ήταν σαφώς ρατσιστικά».

Το μοντέλο, που εργάζεται εδώ τέσσερα χρόνια υποστήριξε ότι στη συνέχεια ο παραγωγός της επίδειξης μόδας, Ρίτσαρντ Θορν της είπε «δεν πειράζει να αισθανθεί άβολα μόνο για 45 δευτερόλεπτα».

«Συγκλονίστηκα στην κυριολεξία . Δεν μπορούσα να ελέγξω τα συναισθήματά μου. Ολόκληρο το σώμα μου έτρεμε. Δεν έχω αισθανθεί ποτέ έτσι στη ζωή μου» δήλωσε η Amy Lefevre, η οποία βάδισε στην πασαρέλα, αλλά αρνήθηκε να φορέσει τα αντικείμενα και έφυγε αμέσως μετά την εμφάνισή της.

Το Ινστιτούτο Τεχνολογίας της Μόδας απολογήθηκε με ανακοίνωσή του, σύμφωνα με το ΑΜΠΕ.

Η πρόεδρός του, δρ. Τζόις Μπράουν έγραψε: «Όπως καταλαβαίνουμε, μερικοί από τους σπουδαστές και τα μοντέλα που συμμετείχαν στην επίδειξη προσβλήθηκαν από τα αξεσουάρ -μεγάλα προσθετικά αυτιά και χείλη και φουντωτά φρύδια- που χρησιμοποιήθηκαν για το στυλ μιας συγκεκριμένης συλλογής.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: NEWSBEAST

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!