Δευτέρα, 1 Ιουνίου 2020
# M-NEWS:
Home | ΥΓΕΙΑ - ΔΙΑΤΡΟΦΗ | [Newsbeast]: Άγχος και Πανδημία: Πώς να το διαχειριστώ;

[Newsbeast]: Άγχος και Πανδημία: Πώς να το διαχειριστώ;

Δοκιμάστε τους παρακάτω τρόπους και καταπολεμήστε το

Μπορεί η καραντίνα να πέρασε, αλλά η πανδημία και το άγχος που προκαλεί σε πολλούς είναι ακόμη εδώ. Φυσικά, το να αγχώνεται κανείς σε αυτή τη δύσκολη και πρωτόγνωρη περίοδο είναι αναμενόμενο, ωστόσο δεν είναι λίγοι αυτοί που δυσκολεύονται να το διαχειριστούν, με αποτέλεσμα να επηρεάζεται έντονα η ψυχική, αλλά και η σωματική τους υγεία.

Έτσι, εκτός από έντονα συναισθήματα όπως ο φόβος, η σύγχυση και η κακή διάθεση, κάποια από τα συμπτώματα του άγχους μπορεί να είναι και η δυσκολία στην αναπνοή, το βάρος στο στήθος, η τάση για εμετό, ο πονοκέφαλος και το σφίξιμο στο στομάχι. Τι μπορούμε να κάνουμε λοιπόν, προκειμένου να δώσουμε απάντηση στο μεγάλο ερώτημα των ημερών: “πώς να ηρεμήσω από το άγχος”;

Φροντίστε τον εαυτό σας

Ίσως να ακούγεται παράλογο στο μέσο αυτού του πανικού εσείς να κάνετε μάσκες ομορφιάς, ακούγοντας χαλαρωτική μουσική για άγχος. Ίσως πάλι και όχι! Το να ασχοληθούμε με την φροντίδα του εαυτού μας είναι κάτι που θα μας κάνει να νιώσουμε πολύ καλύτερα και να κερδίσουμε ξανά τον αυτοέλεγχό μας.

Αφήστε λοιπόν τις πιτζάμες για την ώρα του ύπνου, φορέστε όμορφα και καθαρά ρούχα ακόμα κι αν δεν σας δει κανείς, παρά μόνο ο εαυτός σας στον καθρέφτη! Μην παραμελείτε την υγιεινή σας, αντιθέτως εκμεταλλευτείτε τον χρόνο που έχετε και ασχοληθείτε λίγο παραπάνω με την περιποίησή σας.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: NEWSBEAST

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!