Δευτέρα, 1 Ιουνίου 2020
# M-NEWS:
Home | ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ | [Newsbeast]: Τα αυτοκίνητα που επιλέγουν οι πολίτες μετά την καραντίνα

[Newsbeast]: Τα αυτοκίνητα που επιλέγουν οι πολίτες μετά την καραντίνα

Ποια εταιρεία και ποιο μοντέλο είναι οι νικητές στις πωλήσεις – Τι καύσιμο προτιμούν οι οδηγοί

Οι οδηγοί έχουν αρχίσει πλέον να βγαίνουν στους δρόμους μετά την σταδιακή άρση των περιοριστικών μέτρων κατά τουκορονοϊού . Η τάση για αγορά καινούριων μικρών SUV φαίνεται ότι δεν άλλαξε στην μετά τον κορονοϊό εποχή.

Στις πρώτες μέρες λειτουργίας των αντιπροσωπειών σημειώθηκε μεγάλη αύξηση των πωλήσεων μικρών SUV, παραμερίζοντας την κατηγορία των sedan που τα τελευταία χρόνια παρουσιάζει συνεχώς μειωμένη ζήτηση.

Μέχρι στιγμής οι αυτοκινητοβιομηχανίες δεν αντιμετωπίζουν κάποιο πρόβλημα με τη διάθεση μοντέλων, αφενός γιατί η ζήτηση παραμένει ακόμη σε χαμηλά επίπεδα και αφετέρου γιατί ξεκίνησαν οι γραμμές παραγωγής στα ευρωπαϊκά εργοστάσια όλων των εταιρειών.

Η γερμανική VW με το T-ROC είναι η μεγάλη κερδισμένη των πωλήσεων, καθώς στο πρώτο τρίμηνο του έτους κατάφερε να πουλήσει σύμφωνα με τα στοιχεία του JATO Dynamics 40.098 μονάδες, ενώ η ίδια εταιρεία στην 3η θέση των προτιμήσεων είχε και το T-Cross με 31.747 μονάδες.

VW, T-ROC

Στη δεύτερη θέση των προτιμήσεων των αγοραστών βρέθηκε το Renault Captur με 34.426 οχήματα.

Καλή παρουσία στο παζλ των πωλήσεων έχει και το νέο Dacia Duster με 28.162 μονάδες, ενώ από τα μοντέλα που πήγαν ανέλπιστα καλά ήταν το Hyundai Kona με 27.223 μονάδες, αυξάνοντας τις πωλήσεις του στο τρίμηνο κατά 1%.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: NEWSBEAST

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!