Δευτέρα, 8 Μαρτίου 2021
# M-NEWS:
Home | ΚΟΣΜΟΣ | [News]: Ζευγάρι νάρκωνε γυναίκες και τις εξέδιδε ως «σκλάβες του σεξ» στην Αυστραλία
[News]: Ζευγάρι νάρκωνε γυναίκες και τις εξέδιδε ως «σκλάβες του σεξ» στην Αυστραλία

[News]: Ζευγάρι νάρκωνε γυναίκες και τις εξέδιδε ως «σκλάβες του σεξ» στην Αυστραλία

Οι δράστες «μάρκαραν» τις γυναίκες με τατουάζ και βιντεοσκοπούσαν τις σεξουαλικές πράξεις

Ένας άντρας και μια γυναίκα συνελήφθησαν στην Αυστραλία και κατηγορούνται, ότι νάρκωναν αρκετές γυναίκες για να τις χρησιμοποιούν ως «σκλάβες του σεξ», σε δύο κατοικίες στο Μπρίσμπεϊν.

Η αστυνομία ανακοίνωσε, ότι ο 35χρονος Mathew Markcrow έδινε ναρκωτικά στις γυναίκες, τις ήλεγχε οικονομικά και τους έκανε τατουάζ για να φαίνονται ως «ιδιοκτησία του». Η υπεύθυνη της ειδικής ομάδας ελέγχου της πορνείας, επιθεωρητής ντετέκτιβ Juliet Hancock, δήλωσε ότι τα εγκλήματα αποτελούν παράδειγμα σύγχρονης δουλείας. «Έχουμε σοκαριστεί, δεν νομίζαμε ότι αυτό συνέβαινε στην Αυστραλία, πόσο μάλλον στο Μπρίσμπεϊν», είπε. «Είναι κάτι που βλέπουμε, ότι συμβαίνει στο εξωτερικό… είναι αρκετά δύσκολο να σοκάρεις την αστυνομία. Η υπόθεση όμως είναι πολύ τρομακτική και προσβλητική».

Όπως μεταδίδει ο ανταποκριτής της ΕΡΤ στην Αυστραλία Αλέκος Μάρκελλος, ο Mathew Markcrow και η Crystal Marie Sawyer, 23 ετών, συνελήφθησαν κατά τη διάρκεια έρευνας σε δύο ακίνητα, στο Νότιο Μπρισμπέιν και στο Mount Gravatt East. Τέσσερις γυναίκες, μεταξύ 17 και 24 ετών, βρέθηκαν στο σπίτι του Mount Gravatt East, αλλά η αστυνομία πιστεύει ότι υπάρχουν περισσότερα θύματα. Κατά τη διάρκεια της έρευνας βρέθηκαν επίσης κρυφές καταγραφές των σεξουαλικών πράξεων, ναρκωτικά και αποδεικτικά στοιχεία για την ύπαρξη σεξουαλικής δουλείας και οργανωμένης πορνείας.

Η επιθεωρητής αποκάλυψε ότι οι φερόμενοι ως δράστες έκαναν τατουάζ στις γυναίκες – σκλάβες, για να τις σφραγίσουν ως ιδιοκτησία τους.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: NEWS

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!