Τετάρτη, 4 Αυγούστου 2021
# M-NEWS:
Home | ΕΛΛΑΔΑ | [News]: Βόλος: Άλλαξαν στάση οι ανεμβολίαστοι στο Γηροκομείο μετά τον θάνατο 96χρονης από κορονοϊό
[News]: Βόλος: Άλλαξαν στάση οι ανεμβολίαστοι στο Γηροκομείο μετά τον θάνατο 96χρονης από κορονοϊό

[News]: Βόλος: Άλλαξαν στάση οι ανεμβολίαστοι στο Γηροκομείο μετά τον θάνατο 96χρονης από κορονοϊό

Πόσοι εργαζόμενοι ανταποκρίθηκαν θετικά στο κάλεσμα για εμβολιασμό

Άλλαξαν στάση τελικά στάση εργαζόμενοι στο Γηροκομείο του Βόλου , οι οποίοι μέχρι πρότινος ήταν αρνητικοί στον εμβολιασμό . Στην αλλαγή στάσης συνετέλεσε ο θάνατος μιας 96χρονης ηλικιωμένης τροφίμου από κορονοϊό , όπως μεταδίδει το ertnews.gr .

Όχι όλοι αλλά ένας μεγάλος αριθμός ήδη έχει καταγραφεί για εμβολιασμό. Συγκεκριμένα θετικά ανταποκρίθηκαν 17 εργαζόμενοι που μαζί με τους ήδη 20 εμβολιασμένους, αλλάζουν το ισοζύγιο. Ο συνολικός αριθμός εργαζομένων είναι 55, οι 20 είναι εμβολιασμένοι και με ανοσία, οπότε και με τον εμβολιασμό των «17» θα φτάσει στους 37, ενώ δεν αποκλείεται μέχρι τις 16 Αυγούστου να αλλάξουν στάση και υπόλοιποι 18.

Μιλώντας το πρωί της Τετάρτης (21/07) στο «Θεσσαλικό Περισκόπιο» της ΕΡΤ, ο πρόεδρος του Γηροκομείου Βόλου Παύλος Πάνου, τόνισε ότι πρόκειται για μια θετική εξέλιξη που πέρασε μέσα από το ένα δυσάρεστο περιστατικό, μετά τον θάνατο, της προσβεβλημένης από την Covid 96χρονης ηλικιωμένης, η οποία είxε πολλά προβλήματα υγείας. Η αλλαγή στάσης των εργαζομένων αναφορικά με τον εμβολιασμό μας, είναι ενθαρρυντική, ενώ η ανοσία τους θα δημιουργήσει προϋποθέσεις ασφάλειας λειτουργίας της δομής.

Ο κ. Πάνος, αναφέρθηκε και στο γεγονός ότι θα κληθεί κινητή μονάδα εμβολιασμού για τη διευκόλυνση του εμβολιασμού, ενώ μετά τις 16 Αυγούστου, αν ακόμα υπάρχουν ανεμβολιάστοι εργαζόμενοι τότε υποχρεωτικά θα τεθούν σε αναστολή.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: NEWS

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!