Κυριακή, 29 Νοεμβρίου 2020
# M-NEWS:
Home | ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ | [News]: Volkswagen ID.3: Με ηλεκτροκινητήρα 204 ίππων και αυτονομία 549 χλμ.
[News]: Volkswagen ID.3: Με ηλεκτροκινητήρα 204 ίππων και αυτονομία 549 χλμ.

[News]: Volkswagen ID.3: Με ηλεκτροκινητήρα 204 ίππων και αυτονομία 549 χλμ.

Η εταιρεία γράφει το επόμενο κεφάλαιο στην ιστορία της αυτοκίνησης

Η Volkswagen ισχυρίζεται ότι, με την κατασκευή του αμιγώς ηλεκτρικού ID.3 γράφει το επόμενο κεφάλαιο στην ιστορία της αυτοκίνησης.

Πρόκειται για μια νέα τεχνολογία και διαμόρφωση αυτοκινήτου, καθώς το ID.3 είναι το πρώτο μοντέλο που βασίζεται στην αρθρωτή πλατφόρμα για την ηλεκτροκίνηση (MEB) της μάρκας. Ο εξωτερικός σχεδιασμός είναι πρωτότυπος, με διαχρονική ταυτότητα, ενώ το εσωτερικό διακρίνεται για τους άφθονους χώρους χάρη στην MEB που εξασφαλίζει κοντούς πρόβολους και μακρύ μεταξόνιο.

Ο χειρισμός σχεδόν όλων των λειτουργιών γίνεται με χειριστήρια αφής ή με έξυπνο φωνητικό έλεγχο, το “Hello ID” και η προηγμένη τεχνολογία φωτισμού, επικοινωνεί οπτικά με τους επιβάτες του οχήματος. Επιπλέον, το head-up display επαυξημένης πραγματικότητας συνταιριάζει τις οθόνες με την πραγματικότητα.

Στην ευρεία γκάμα εξοπλισμού (επιπλέον του ήδη πολύ πλούσιου βασικού), οι διαθέσιμες επιλογές εκτείνονται από ρυθμιζόμενη ανάρτηση έως το διζωνικό Climatronic, ενώ το infotainment και οι ψηφιακές υπηρεσίες We Connect Start συνδέουν το ID.3 με το περιβάλλον του, καθιστώντας το αυτοκίνητο και το σύστημα πλοήγησης έξυπνα και ευέλικτα.

Παράλληλα, τα προηγμένα συστήματα υποβοήθησης κάνουν την οδήγηση πιο χαλαρή, πιο σίγουρη, πιο ασφαλή. Στην νέα πλατφόρμα ηλεκτρονικών το λογισμικό του ID.3 είναι σχεδιασμένο με μια εντελώς νέα αρχιτεκτονική δομή που επιτρέπει στον πελάτη να κάνει λήψη ενημερώσεων λογισμικού στο αυτοκίνητο, μετά την αγορά.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: NEWS

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!