Σάββατο, 27 Νοεμβρίου 2021
# M-NEWS:
Home | ΕΛΛΑΔΑ | [News]: Βισκαδουράκης για Σερβετάλη: Είναι ένα σπουδαίο κομμάτι στο ελληνικό θέατρο – Να τον προστατεύσουμε
[News]: Βισκαδουράκης για Σερβετάλη: Είναι ένα σπουδαίο κομμάτι στο ελληνικό θέατρο – Να τον προστατεύσουμε

[News]: Βισκαδουράκης για Σερβετάλη: Είναι ένα σπουδαίο κομμάτι στο ελληνικό θέατρο – Να τον προστατεύσουμε

«Κακώς δίχασε η απόφασή του να αποχωρίσει»

Στο σάλο που έχει ξεσπάσει αναφορικά με την απόφαση του Άρη Σερβετάλη να αποχωρήσει από την παράσταση «Ρινόκερος», υποστηρίζοντας ότι δε θέλει να συμμετέχει στο διαχωρισμό της κοινωνίας σε εμβολιασμένους και ανεμβολίαστους, αναφέρθηκε ο Θανάσης Βισκαδουράκης μιλώντας στην εκπομπή «MEGA Καλημέρα».

Σημειώνεται ότι οι συντελεστές της παράστασης συναντήθηκαν την Τετάρτη 24 Νοεμβρίου και αποφάσισαν να συνεχίσουν κανονικά τις προγραμματισμένες παραστάσεις.

Σε ανακοίνωσή τους αναφέρουν, μεταξύ άλλων ότι: «Ως εργαζόμενοι ηθοποιοί στην παράσταση «ΡΙΝΟΚΕΡΟΣ» θα θέλαμε να εκφράσουμε τη λύπη μας για τη διακοπή της παράστασης μας, λόγω της αποχώρησης του συναδέλφου μας Άρη Σερβετάλη. Παρ’ όλα αυτά, είναι κοινή μας θέση να μην προβούμε σε επικρίσεις εις βάρος κανενός. Έτσι κι αλλιώς ο καθένας μας κρίνεται από τις πράξεις του.

Με αυτές τις σκέψεις, την Τετάρτη, 24 Νοεμβρίου, οι ηθοποιοί της παράστασης συναντηθήκαμε με τον σκηνοθέτη και τον εκπρόσωπο της παραγωγής και αποφασίσαμε ομόφωνα να συνεχιστεί η παράσταση προχωρώντας σε αντικατάσταση».

«Ο Σερβετάλης είναι ένας σπουδαίος άνθρωπος για εμένα, μεγάλος ηθοποιός, μεγάλος καλλιτέχνης. Είναι αυτόφωτος ηθοποιός, τραβάει δική του πορεία. Κακώς δίχασε η απόφασή του να αποχωρίσει. Γνωρίζω ότι ο άνθρωπος το είχε πει από το καλοκαίρι, ότι θα αποχωρούσε αν άλλαζαν οι συνθήκες. Στην παράσταση αυτή όλοι πήγαιναν να δουν τον κ. Σερβετάλη.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: NEWS

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!