Δευτέρα, 19 Απριλίου 2021
# M-NEWS:
Home | ΠΟΛΙΤΙΚΗ | [News]: Τσίπρας: Η κυβέρνηση έχει χάσει τελείως τον έλεγχο
[News]: Τσίπρας: Η κυβέρνηση έχει χάσει τελείως τον έλεγχο

[News]: Τσίπρας: Η κυβέρνηση έχει χάσει τελείως τον έλεγχο

Για εικόνα χάους μίλησε ο αρχηγός του ΣΥΡΙΖΑ

Την «βαθύτατη ανησυχία» του για την κατάσταση στη χώρα όσον αφορά την πανδημία κατέθεσε ο Αλέξης Τσίπρας σε συνέντευξη που παραχώρησε στο Kontra Channel.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ -ΠΣ παραδέχτηκε ότι πρόκειται για μια «δύσκολη παγκόσμια συνθήκη», ωστόσο επέρριψε στον πρωθυπουργό και στην κυβέρνηση την ευθύνη για το «λανθασμένο μοντέλο διαχείρισης» της κρίσης που ακολουθούν, καθώς όπως είπε είναι η «μοναδική χώρα» στην οποία συνεχώς «πανηγυρίζει» η κυβέρνηση, ενώ ο υπόλοιπος κόσμος βρίσκεται σε «θλίψη και απελπισία».

Όπως, αναφέρει το ΑΠΕ ΜΠΕ, αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης τόνισε, επίσης, ότι ο βασικός λόγος που εγκαλεί την κυβέρνηση από την αρχή είναι ότι δεν έχει «συναίσθηση» του τι περνάει ο μέσος πολίτης και διαχειρίζεται την πανδημία «με τρόπο επικοινωνιακό» με «μόνη στόχευση το επίπλαστο και πρόσκαιρο πολιτικό όφελος».

‘Άσκησε, δε, δριμεία κριτική στην κυβέρνηση όσον αφορά το lockdown, το οποίο χαρακτήρισε ως τόσο «αυστηρό», παραπέμποντας στους αριθμούς των κρουσμάτων με τους οποίους ξεκίνησε και τους σημερινούς αριθμούς και των διασωληνωμένων και όσων βρίσκονται σε λίστα αναμονής που είναι πολύ πιο υψηλοί.

Όπως υποστήριξε ο Αλ. Τσίπρας η κυβέρνηση «δεν πέτυχε σε τίποτα», ενώ εξέφρασε την «ανησυχία» του ότι «σε αυτήν την κρίσιμη στιγμή» έχει χαθεί η «εμπιστοσύνη» του κόσμου όχι μόνο στην κυβέρνηση αλλά και στους επιστήμονες, επικρίνοντας την κυβέρνηση ότι «έχει χάσει τελείως τον έλεγχο».

Συγκεκριμένα, πρόσαψε στους ιθύνοντες ότι «εργαλειοποιούν» την Επιτροπή Λοιμωξιολόγων και ότι «κρύβουν» τις δικές τους αποφάσεις πίσω από την Επιτροπή, ενώ επανέλαβε το αίτημά του για δημοσιοποίηση των πρακτικών των συνεδριάσεων.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: NEWS

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!