Κυριακή, 28 Φεβρουαρίου 2021
# M-NEWS:
Home | ΕΛΛΑΔΑ | [News]: Tην ερχόμενη Τετάρτη απολογείται ο Δημήτρης Λιγνάδης
[News]: Tην ερχόμενη Τετάρτη απολογείται ο Δημήτρης Λιγνάδης

[News]: Tην ερχόμενη Τετάρτη απολογείται ο Δημήτρης Λιγνάδης

Aρνείται κατηγορηματικά την κατηγορία που του αποδίδεται

Την ερχόμενη Τετάρτη θα περάσει και πάλι το κατώφλι της Ευελπίδων ο Δημήτρης Λιγνάδης προκειμένου να απολογηθεί.

Ο γνωστός σκηνοθέτης και ηθοποιός οδηγήθηκε, συνοδεία ισχυρής αστυνομικής δύναμης φορώντας χειροπέδες, μάσκα και σκούφο, ενώπιον της δικαιοσύνης λίγο πριν τις 10 το πρωί. Ο κατηγορούμενος, για βιασμό κατά συρροή, ζήτησε και έλαβε προθεσμία προκειμένου να ενημερωθεί για το περιεχόμενο της δικογραφίας και να προετοιμάσει την υπερασπιστική του γραμμή.

Ο ίδιος φέρεται να αρνείται κατηγορηματικά την κατηγορία που του αποδίδεται και αναμένεται με ενδιαφέρον ο τρόπος με τον οποίο θα αντικρούσει τις καταγγελίες – σοκ σε βάρος του. Οι μαρτυρίες των ανδρών που τον καταγγέλλουν, σύμφωνα με πληροφορίες, είναι αποκαλυπτικές και αναφέρουν πολλές λεπτομέρειες για τις επαφές τους με τον κατηγορούμενο σκηνοθέτη, την καθημερινότητα του, το σπίτι του αλλά και ένα συγκεκριμένο αυτοκίνητο.

Στη δικογραφία που έχει σχηματιστεί κομβικής σημασίας θεωρείται ,εκτός από την μήνυση που κατέθεσε νεαρός και ακόμη μια μαρτυρία προσώπου που καταγγέλλει το βιασμό του από τον θεατράνθρωπο σε χρόνο που, επίσης, δεν έχει παραγραφεί το αδίκημα. Το όνομα του συγκεκριμένου μάρτυρα, σύμφωνα με πληροφορίες, προέκυψε από την πρώτη μήνυση που κατατέθηκε σε βάρος του ηθοποιού που, αν και η πράξη είχε παραγραφεί, στάθηκε η αφορμή για να ξετυλιχτεί το κουβάρι της υπόθεσης.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: NEWS

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!