Τρίτη, 9 Μαρτίου 2021
# M-NEWS:
Home | ΕΛΛΑΔΑ | [News]: Ο Θρόνος του Οδυσσέα με την εκπληκτική θέα στην Αθήνα
[News]: Ο Θρόνος του Οδυσσέα με την εκπληκτική θέα στην Αθήνα

[News]: Ο Θρόνος του Οδυσσέα με την εκπληκτική θέα στην Αθήνα

Μια βόλτα για περπάτημα δίπλα σου…

Η Αθήνα από ψηλά είτε είναι πρωί είτε βράδυ είναι μαγική. Αν έχει καθαρή ατμόσφαιρα η θέα που σου προσφέρουν διάφορα σημεία στο λεκανοπέδιο της Αττικής μπορεί να σου προσφέρουν μια πανοραμική θέα που σου μένει αξέχαστη. Να δεις ακόμη και έως τη θάλασσα. Και μπορεί κάποια τέτοια σημεία να είναι πιο δύσκολα στην πρόσβαση, αλλά υπάρχουν και άλλα που μπορείς να φτάσεις πολύ εύκολα και γρήγορα ξεκινώντας ακόμη και από το κέντρο της Αθήνας. Ένα τέτοιο σημείο είναι και ο Θρόνος του Οδυσσέα στην Πετρούπολη. Εκεί που νιώθεις ότι έχεις όλη την Αθήνα στα πόδια σου και ταξιδεύεις νοητά με το μυαλό.

Το Ποικίλον Όρος είναι ένα χαμηλό και μικρό βουνό της Αττικής το οποίο όμως σου προσφέρει δυνατές εμπειρίες ειδικά αν δε θέλεις ή αν δεν μπορείς να φύγεις μακριά από την πόλη. Εκεί που θα νιώσεις ότι κάνεις μια μικρή απόδραση, θα γυμναστείς και θα απολαύσεις μια θέα έχοντας την Αθήνα στο πιάτο.

Ο Θρόνος του Οδυσσέα με την εκπληκτική θέα στην Αθήνα

Το Ποικίλον Όρος βρίσκεται ακριβώς πάνω από το Χαϊδάρι και την Πετρούπολη και εκεί θα συναντήσεις και τον Θρόνο του Οδυσσέα όπως αποκαλείται αυτό το ιδιαίτερο αξιοθέατο. Είναι στην πραγματικότητα ένας πετρόχτιστος θρόνος.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: NEWS

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!