Πέμπτη, 5 Αυγούστου 2021
# M-NEWS:
Home | ΚΟΣΜΟΣ | [News]: Θρίλερ με τη Γαλατασαράι: «Οι φιλικοί αγώνες είναι με φίλους, η συμπεριφορά αυτή δεν ήταν φιλική»
[News]: Θρίλερ με τη Γαλατασαράι: «Οι φιλικοί αγώνες είναι με φίλους, η συμπεριφορά αυτή δεν ήταν φιλική»

[News]: Θρίλερ με τη Γαλατασαράι: «Οι φιλικοί αγώνες είναι με φίλους, η συμπεριφορά αυτή δεν ήταν φιλική»

Τι δήλωσε ο προπονητής της Γαλατασαράι Φατίχ Τερίμ για το επεισοδιακό ταξίδι στην Ελλάδα

Ιδιαίτερα ενοχλημένος εμφανίστηκε ο προπονητής της Γαλατασαράι Φατίχ Τερίμ για την επεισοδιακή άφιξη και αναχώρηση της ομάδας του από την Αθήνα , καθώς ταξίδεψε για να αγωνιστεί με τον Ολυμπιακό αλλά επέστρεψε πίσω, γιατί οι ελληνικές αρχές δεν δέχτηκαν τα τεστ που προσκόμισαν.

Ο τούρκος προπονητής έκανε λόγο για μη φιλική συμπεριφορά, τονίζοντας ότι η Γαλατασαράι είχε λάβει όλα τα απαιτούμενα μέτρα και πως υπάρχουν τουρίστες που μπαίνουν στην Ελλάδα χωρίς να κάνουν και εκείνοι το ίδιο.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του στο αεροδρόμιο της Κωνσταντινούπολης:

«Η Γαλατασαράι είναι ένα σύλλογος που γνωρίζει πολύ καλά τους διεθνείς κανόνες. Είχαμε κάνει όλοι τεστ πριν από 24 ώρες, οπότε χθες το πρωί (την Κυριακή). Πήγαμε όλοι με τα απαραίτητα έγγραφα που αποδεικνύουν ότι έχουμε υποβληθεί σε τεστ. Μας είχαν ενημερώσει ότι θα κάναμε ένα γρήγορο τεστ όταν προσγειωθούμε

Είπαμε ότι υπάρχουν άνθρωποι που φεύγουν, τουρίστες που περνάνε χωρίς να κάνουν αυτό το τεστ. “Για όλους το ίδιο συμβαίνει”, ήταν η απάντησή τους. Όμως υπήρξαν άτομα που επιτρέπουν να φύγουν χωρίς να κάνουν αυτό το τεστ.

Από εκείνη τη στιγμή, υπήρχε μόνο ένα πράγμα που έπρεπε να κάνουμε. Να επιστρέψουμε πίσω. Οι φιλικοί αγώνες είναι με φίλους, όμως η συμπεριφορά αυτή δεν ήταν καθόλου φιλική.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: NEWS

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!