Τρίτη, 19 Οκτωβρίου 2021
# M-NEWS:
Home | ΕΛΛΑΔΑ | [News]: Θεσσαλονίκη: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για το 54ο Ράλλυ ΔΕΘ
[News]: Θεσσαλονίκη: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για το 54ο Ράλλυ ΔΕΘ

[News]: Θεσσαλονίκη: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για το 54ο Ράλλυ ΔΕΘ

Δείτε που δεν θα επιτρέπεται η πρόβαση το Σαββατοκύριακο

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα ισχύσουν το Σαββατοκύριακο, λόγω της διεξαγωγής του 54ου Ράλλυ ΔΕΘ. Σύμφωνα με την ανακοίνωση της Διεύθυνσης Τροχαίας Θεσσαλονίκης , αύριο Σάββατο δεν θα επιτρέπεται από τις 7.40πμ η κυκλοφορία και η στάση όλων των οχημάτων στην ειδική διαδρομή επί της ανώνυμης ασφάλτινης τοπικής Οδού Δρυμού – Μονολόφου, από το ύψος εκατό μέτρα μετά την συμβολή της με την επ. οδό Μελισσοχωρίου – Δρυμού έως το ύψος πεντακόσια μέτρα πριν την συμβολή της με την Ν.Ε.Ο. Θεσ/νίκης –Κιλκίς, και καθ’ όλο το πλάτος αυτής.

Από τις 9πμ δεν θα επιτρέπεται από η κυκλοφορία και η στάση όλων των οχημάτων :

- Επί της εθνικής οδού Θεσ/νίκης – Σερρών από όρια νομού Σερρών έως το ύψος της συμβολής της με την επ. Οδό Λαχανά-Ριζιανών και καθ’ όλο το πλάτος αυτής.

- Επί της επ. οδού Λαχανά – Ριζιανών από την συμβολή της με την εθνική οδό Θεσ/νίκης –Σερρών έως το ύψος πριν τη συμβολή της με τον κάθετο άξονα Εγνατίας Οδού – Προμαχώνα.

Την Κυριακή, από τις 9.30πμ δεν θα επιτρέπεται η κυκλοφορία και η στάση όλων των οχημάτων στην ειδική διαδρομή επί της ανώνυμης τοπικής οδού που διέρχεται από τις παρυφές του οικισμού Μεσαίου και σε μέγιστο μήκος εκατό μέτρων.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: NEWS

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!