Παρασκευή, 10 Ιουλίου 2020
# M-NEWS:
Home | ΠΟΛΙΤΙΚΗ | [News]: Θεοδωρικάκος: Έργα και ανάπτυξη σε ολόκληρη την Ελλάδα
[News]: Θεοδωρικάκος: Έργα και ανάπτυξη σε ολόκληρη την Ελλάδα

[News]: Θεοδωρικάκος: Έργα και ανάπτυξη σε ολόκληρη την Ελλάδα

«Δεν νοιαζόμαστε μόνο για τους μεγάλους Δήμους»

Έργα και ανάπτυξη σε ολόκληρη την Έλλάδα, για όλους τους πολίτες, έργα και στον τελευταίο Δήμο της χώρας, είναι ο στόχος της κυβέρνησης με την υλοποίηση του προγράμματος «Αντώνης Τρίτσης», τόνισε ο υπουργός Έσωτερικών, Τάκης Θεοδωρικάκος στον ΣΚΑΪ, με αφορμή τη χθεσινή εκδήλωση για το πρόγραμμα, παρουσία του πρωθυπουργού.

«Δεν νοιαζόμαστε μόνο για τους μεγάλους Δήμους που είναι προετοιμασμένοι με μελέτες, δίνουμε ένα ποσό 100 εκατ. ευρώ το οποίο θα φθάσει και στον τελευταίο δήμο της χώρας για να προετοιμαστεί με μελέτες», θυμίζοντας ότι σε προηγούμενα προγράμματα πολλοί δήμοι έμεναν εκτός λόγω αδυναμίας να συντάξουν μελέτες. Αναφερόμενος στα έργα που προβλέπονται στο πρόγραμμα «Αντώνης Τρίτσης» έδωσε έμφαση στα έργα υποδομής για ύδρευση και αποχέτευση που βελτιώνουν την ποιότητα ζωής και την υγεία και ασφάλεια των πολιτών και το περιβάλλον (π.χ. αντικατάσταση πεπαλαιωμένων δικτύων ύδρευσης από αμίαντο, βιολογικοί καθαρισμοί, ανακύκλωση στην πηγή).

Σχετικά με το πρόγραμμα ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ Ι και τις δηλώσεις του κ. Σκουρλέτη ότι άφησαν στην κυβέρνηση της ΝΔ χρήματα, ο κ. Θεοδωρικάκος ανέφερε ότι είχαν εντάξει έργα 1,2 δισ. με διασφαλισμένα χρήματα 134 εκατ. ευρώ και είπε ότι «άφησαν ψεύτικες υποσχέσεις όπως ψεύτικη ήταν όλη η πολιτική τους την τετραετία». Και τόνισε ότι το σύνολο των έργων που είχαν εντάξει στο προηγούμενο πρόγραμμα αλλά δεν είχαν διασφαλίσει πόρους εντάσσονται στο «Αντώνης Τρίτσης» με διασφαλισμένη χρηματοδότηση.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: NEWS

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!