Τετάρτη, 14 Απριλίου 2021
# M-NEWS:
Home | ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΑΓΟΡΕΣ | [News]: Θ. Χαραμής, πρόεδρος του «Ερ. Ντυνάν»: Την ώρα της εθνικής μάχης απαιτείται συστράτευση όλων
[News]: Θ. Χαραμής, πρόεδρος του «Ερ. Ντυνάν»: Την ώρα της εθνικής μάχης απαιτείται συστράτευση όλων

[News]: Θ. Χαραμής, πρόεδρος του «Ερ. Ντυνάν»: Την ώρα της εθνικής μάχης απαιτείται συστράτευση όλων

«Η συστράτευση πρέπει να είναι γενική και η συνδρομή καθενός αποτελεσματική και όχι προσχηματική».

Για πρώτη φορά στα χρονικά ένα ιδιωτικό νοσοκομείο, το «Ερρίκος Ντυνάν», εφημερεύει με όλες τις ειδικότητές του για non – covid περιστατικά, μέσα στο πλαίσιο εφημεριών του Εθνικού Συστήματος Υγείας. Από 10 Μαρτίου, περισσότερα από 850 περιστατικά του ΕΣΥ αντιμετωπίστηκαν στις πρώτες εφημερίες του «Ερρίκος Ντυνάν», ενώ οι νοσηλείες ξεπέρασαν τις 280, όπως γνωστοποιεί στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος του ιδιωτικού θεραπευτηρίου Θέμος Χαραμής.

Παράλληλα, επισημαίνει ότι την ώρα της εθνικής μάχης ο διαχωρισμός μεταξύ δημόσιου και ιδιωτικού τομέα αδικεί πρωτίστως την ιατρική κοινότητα, ενώ τονίζει ότι «η συστράτευση πρέπει να είναι γενική και η συνδρομή καθενός αποτελεσματική και όχι προσχηματική».

Ακολουθεί η συνέντευξη του κ. Χαραμή στο Α.Μ.Π.Ε

Η σύμπλευση του «Ερρίκος Ντυνάν» με το ΕΣΥ δημιουργεί νέα δεδομένα και τι συνεπάγεται για το νοσοκομείο;

Πρόκειται σαφώς για πρωτόγνωρο εγχείρημα, αλλά η κατάσταση που βιώνουμε όλοι, σε όλο τον κόσμο, απαιτεί πρωτόγνωρες κινήσεις. Για πρώτη φορά στα χρονικά ένα ιδιωτικό νοσοκομείο, το Ερρίκος Ντυνάν, εφημερεύει με όλες τις ειδικότητές του για non – covid περιστατικά μέσα στο πλαίσιο εφημεριών του Εθνικού Συστήματος Υγείας (αντικαθιστώντας το “Σισμανόγλειο”, το οποίο μετατράπηκε σε Covid). Εκτιμώ ότι το υπουργείο Υγείας μετά από τη δική του αξιολόγηση, επέλεξε το Ερρίκος Ντυνάν για τις εφημερίες του, ώστε να αποσυμφορηθεί η κατάσταση στα δημόσια νοσοκομεία, επειδή ήταν βέβαιο ότι -το διαπιστευμένο κατά JCI νοσοκομείο- θα ανταπεξέλθει με επιτυχία. Αυτή την επιλογή την εκλαμβάνουμε καταρχάς ως μεγάλη τιμή για τους ιατρούς και το προσωπικό μας, το οποίο καλύπτει οικειοθελώς εφημερίες του ΕΣΥ, χωρίς καμία πρόσθετη αμοιβή.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: NEWS

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!