Πέμπτη, 6 Αυγούστου 2020
# M-NEWS:
Home | ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ | [News]: Τέλος εποχής για τη Bentley Mulsanne
[News]: Τέλος εποχής για τη Bentley Mulsanne

[News]: Τέλος εποχής για τη Bentley Mulsanne

Η τελευταία Mulsanne βγήκε από τη γραμμή παραγωγής τον περασμένο μήνα

Ο Ιούνιος που πέρασε σφράγισε το τέλος μιας εποχής για ένα εμβληματικό μοντέλο της Bentley.

Μετά από καριέρα 10 ετών, η τελευταία Mulsanne βγήκε από τη γραμμή παραγωγής τον περασμένο μήνα.

Πάνω από 7.300 χειροποίητες Mulsanne είχαν παραχθεί στην έδρα της Bentley στο Crewe, Cheshire, αποδεικνύοντας την ικανότητα της μάρκας να παράγει το απόλυτο πολυτελές sedan.

Με τυπικούς (λόγω της πανδημίας) εορτασμούς στο τέλος της παραγωγής, οι εργαζόμενοι της Bentley συγκεντρώθηκαν για φωτογραφίες με τα τελευταία αυτοκίνητα και σηματοδότησαν το τέλος της καριέρας της Mulsanne. Οι φωτογραφίες τους με τα τελευταία δύο αυτοκίνητα στο τέλος της γραμμής παραγωγής είναι έως και συγκινητικές. Το προτελευταίο αυτοκίνητο (μια Mulsanne Speed6.75 Mulliner’s Edition) φινιρισμένη σε Rose Gold πάνω σε Tungsten, είχε προορισμό έναν τυχερό πελάτη στις ΗΠΑ. Μία εξαιρετικά ξεχωριστή, τελευταία Mulsanne θα καταλήξει σε κάποιον άλλο τυχερό κάτοχο, το όνομα του οποίου ωστόσο, παραμένει ένα στενά προστατευμένο μυστικό από την Bentley.

Η γενεαλογία της Mulsanne εντοπίζεται στην ιστορία της Bentley, από το αρχικό 8λιτρο του 1930, το τελευταίο αυτοκίνητο που σχεδιάστηκε και εξελίχθηκε από τον ίδιο τον W.O. Bentley, ως το πιο πολυτελές Bentley της εποχής του.

Ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της Bentley, AdrianHallmark, σχολιάζει:

«Η Mulsanne είναι το αποκορύφωμα όλων όσων μάθαμε στη Bentley τα πρώτα 100 χρόνια μας στην παραγωγή των καλύτερων πολυτελών αυτοκινήτων στον κόσμο.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: NEWS

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!