Τρίτη, 7 Ιουλίου 2020
# M-NEWS:
Home | ΑΘΛΗΤΙΚΑ | [News]: Superleague: Οι ομάδες συμφώνησαν για κόσμο σε play off και play out
[News]: Superleague: Οι ομάδες συμφώνησαν για κόσμο σε play off και play out

[News]: Superleague: Οι ομάδες συμφώνησαν για κόσμο σε play off και play out

Όσα έχουν γίνει ήδη κεκλεισμένων των θυρών θα έχουν ίδια αντιμετώπιση και στον 2ο γύρο

Την απόφαση να εισηγηθούν στην Πολιτεία και τους αρμόδιους φορείς την παρουσία κόσμου στα play off και play out, πήραν οι ομάδες της Superleague .

Σύμφωνα με το gazzetta.gr , συμφωνήθηκε από τις ομάδες να συνταχθεί και να σταλεί μία επιστολή που να ζητάει κόσμο στα play offs και τα play out σε ποσοστό 20% αλλά όταν έχουμε να κάνουμε με γήπεδα όπως το ΟΑΚΑ θα είναι 8.000 ο αριθμός.

Επιπροσθέτως συμφωνήθηκε όσα ματς έχουν γίνει ήδη κεκλεισμένων των Θυρών να έχουν ίδια αντιμετώπιση και για τον 2ο γύρο. Να τονιστεί ξανά βέβαια πως για να γυρίσει κόσμος στα γήπεδα θέλει νέο πρωτόκολλο αγώνα και νέο πλάνο εφαρμογής του (εγχειρίδιο) από τους γηπεδούχους.

Οι αποφάσεις της Λίγκας:

Σε συνέχεια προηγούμενης ομόφωνης απόφασής του, το Δ.Σ. της Super League επιβεβαίωσε ομόφωνα (με τη θετική ψήφο και των 14 ΠΑΕ – μελών του) τη βούλησή του περί διεξαγωγής των λοιπών αγώνων των ομάδων της Super League της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου (2019-20) με την παρουσία φιλάθλων.

Εισήγησή μας είναι να επιτραπεί η είσοδος φιλάθλων μέχρι του 20% της συνολικής χωρητικότητας του οικείου γηπέδου, αλλά μέχρι ανωτάτου ορίου 8.000 φιλάθλων.

Περαιτέρω απόφασή μας είναι όπως οι αγώνες του β΄ γύρου των playoffs γίνουν χωρίς παρουσία φιλάθλων εφόσον οι αντίστοιχοι αγώνες του α΄ γύρου των playoffs αντιστοίχως έγιναν χωρίς την παρουσία φιλάθλων, πλην αν και οι δυο διαγωνιζόμενες ομάδες συμφωνήσουν εγγράφως για το αντίθετο.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: NEWS

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!