Κυριακή, 1 Αυγούστου 2021
# M-NEWS:
Home | ΕΛΛΑΔΑ | [News]: Στη φυλακή ξανά ο Λιγνάδης – Διαφωνία ανακρίτριας και εισαγγελέα για δεύτερη προφυλάκιση
[News]: Στη φυλακή ξανά ο Λιγνάδης – Διαφωνία ανακρίτριας και εισαγγελέα για δεύτερη προφυλάκιση

[News]: Στη φυλακή ξανά ο Λιγνάδης – Διαφωνία ανακρίτριας και εισαγγελέα για δεύτερη προφυλάκιση

Από την απόφαση του Δικαστικού Συμβουλίου θα κριθεί αν θα παραμείνει προφυλακισμένος 18 ή 24 μήνες

Στις φυλακές Τριπόλεως θα παραμείνει ο κατηγορούμενος για βιασμούς ανηλίκων Δημήτρης Λιγνάδης , μετά την σημερινή απολογία του δια υπομνήματος για δύο νέες κατηγορίες που τον βαρύνουν.

Ανακρίτρια και εισαγγελέας διαφώνησαν σχετικά με το εάν μπορεί να επιβληθεί δεύτερη προφυλάκιση ή όχι σε βάρος του σκηνοθέτη. Η ανακρίτρια είχε την άποψη, ότι πρόκειται για την ίδια υπόθεση με τις πρώτες δύο υποθέσεις βιασμού , για τις οποίες είναι ήδη προφυλακισμένος, και κατά συνέπεια δε χωρεί δεύτερη προφυλάκιση. Ο εισαγγελέας θεωρεί, ότι πρόκειται για διαφορετικές υποθέσεις και ζήτησε να εκδοθεί νέο ένταλμα προσωρινής κράτησης.

Η υπόθεση θα κριθεί πλέον εντός τριών ημερών από το αρμόδιο δικαστικό συμβούλιο. Μέχρι τότε ο κατηγορούμενος θεωρείται ελεύθερος για αυτή την υπόθεση, αλλά ισχύει η προφυλάκιση που του είχε επιβληθεί. Το ανώτατο όριο προσωρινής κράτησης είναι 18 μήνες, αλλά σύμφωνα με τον συνήγορό του, Αλέξη Κούγια, αν του επιβληθεί δεύτερη προφυλάκιση, η προσωρινή του κράτηση θα φθάσει τους 24 μήνες.

Σχετικά Tags
βιασμοί Δημήτρης Λιγνάδης

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: NEWS

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!