Παρασκευή, 26 Φεβρουαρίου 2021
# M-NEWS:
Home | ΠΟΛΙΤΙΚΗ | [News]: Στεφανάδης: Κάλεσα τον πρωθυπουργό για ένα πρόχειρο και σύντομο γεύμα με όλα τα μέτρα που προβλέπονται
[News]: Στεφανάδης: Κάλεσα τον πρωθυπουργό για ένα πρόχειρο και σύντομο γεύμα με όλα τα μέτρα που προβλέπονται

[News]: Στεφανάδης: Κάλεσα τον πρωθυπουργό για ένα πρόχειρο και σύντομο γεύμα με όλα τα μέτρα που προβλέπονται

Οι αντιδράσεις από ΣΥΡΙΖΑ-ΚΙΝΑΛ για την επίσκεψη Μητσοτάκη στην Ικαρία

Τη δική του απάντηση για όσα έγιναν κατά τη διάρκεια της επίσκεψης του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη στην Ικαρία και τις καταγγελίες περί συνωστισμού στην οικία του καθηγητή καρδιολογίας Χριστόδουλος Στεφανάδη, έδωσε ο ίδιος ο βουλευτής Σάμου της ΝΔ.

Ο κ. Στεφανάδης, έκανε λόγο για ένα «πρόχειρο και σύντομο γεύμα» στο οποίο τηρήθηκαν όλα τα μέτρα που επιβάλλουν τα πρωτόκολλα ελέγχου της πανδημίας.

Αναλυτικά η δήλωση Στεφανάδη:

«Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης επισκέφθηκε σήμερα τα ακριτικά νησιά, Φούρνοι, Θύμαινα και Ικαρία και συζήτησε για την πορεία των εμβολιασμών, τα τοπικά προβλήματα και την προώθηση αναπτυξιακών έργων. Μετά το τέλος της περιοδείας και προ της αναχώρησης του, πέρασε από το λιμάνι του Ευδήλου Ικαρίας, τόπο καταγωγής μου. Τον κάλεσα στο σπίτι μου για ένα πρόχειρο και σύντομο γεύμα. Κατά τη διάρκεια του πρόχειρου γεύματος, τηρήθηκαν όλα τα μέτρα που επιβάλλουν τα πρωτόκολλα ελέγχου της πανδημίας, δηλαδή υπαίθριος χώρος της οικίας, χρήση μασκών στο μεσοδιάστημα του γεύματος, αριθμός ατόμων στο τραπέζι. Στον χώρο βρίσκονταν και τα πρόσωπα της αποστολής από την Αθήνα και η ασφάλεια του προέδρου που τον συνόδευε στο ταξίδι. Λυπάμαι ειλικρινά γιατί οι εικόνες και οι συνθήκες, εκτός του χώρου που ήταν ο πρωθυπουργός, με συγκέντρωση κόσμου που προσήλθε αυθόρμητα για να τον δει από κοντά, δεν ήταν οι πρέπουσες, αποτέλεσαν αφορμή παρεξήγησης και ερμηνεύθηκε αρνητικά η έκφραση της παραδοσιακής φιλοξενίας που δείχνουμε όλοι στο νησί μας».

Στο Facebook είχε δημοσιευθεί η παρακάτω ανάρτηση με την σχετική φωτογραφία:

Αντιδράσεις από ΣΥΡΙΖΑ- ΚΙΝΑΛ

Επίθεση στον πρωθυπουργό με αφορμή την επίσκεψή του στην Ικαρία, εξαπέλυσε ο ΣΥΡΙΖΑ , μέσω ανακοίνωσης του εκπροσώπου Τύπου, Νάσου Ηλιόπουλου:

«Ο άνθρωπος που ένα χρόνο τώρα κουνάει το δάκτυλο στους πολίτες για την ατομική ευθύνη χωρίς να αναλαμβάνει καμία ευθύνη ο ίδιος, σήμερα ξεπέρασε κάθε όριο.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: NEWS

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!