Παρασκευή, 10 Ιουλίου 2020
# M-NEWS:
Home | ΕΛΛΑΔΑ | [News]: Το Σούπερ Μάρκετ που εμπνέει ασφάλεια και εμπιστοσύνη
[News]: Το Σούπερ Μάρκετ που εμπνέει ασφάλεια και εμπιστοσύνη

[News]: Το Σούπερ Μάρκετ που εμπνέει ασφάλεια και εμπιστοσύνη

Η Lidl Ελλάς μας «κοιτάει στα μάτια»

Αναμφισβήτητα το 2020 αποτελεί μία από τις πιο ταραχώδες περιόδους για την ανθρωπότητα. Όλοι μας βιώσαμε και συνεχίζουμε να βιώνουμε ραγδαίες αλλαγές σε προσωπικό και δημόσιο επίπεδο. Αναγκαστήκαμε να αλλάξουμε πολλές από τις συνήθειες μας και να δούμε τον κόσμο με άλλη ματιά.

Η κρίση που περνάμε είναι μία ευκαιρία να επαναπροσδιορίσουμε πολλές από τις δραστηριότητες και τις ανάγκες μας αλλά και το πώς πορευόμαστε από εδώ και πέρα.

Ένα από τα θετικά που έχουν προκύψει είναι ότι μαζί με εμάς αλλάζουν και μεγάλες εταιρείες οι οποίες προχωράνε σε σταθερά βήματα σε μία νέα, προσαρμοσμένη κανονικότητα, ανταποκρινόμενοι στις ανάγκες της εποχής και αναλαμβάνουν τον ρόλο ευθύνης που έχουν. Τέτοιου είδους ενέργειες είναι ιδιαίτερα σημαντικές καθώς μπορούν να αποτελέσουν παράδειγμα προς μίμηση και για εμάς αλλά και για άλλες εταιρείες έτσι ώστε να προσχωρήσουμε όλοι μαζί σε ένα νέο μέλλον με ψηλά το κεφάλι.

Παρατηρώντας όλες τις ενέργειες στις οποίες έχει προχωρήσει ένα σούπερ μάρκετ όπως η Lidl Ελλάς είναι ιδιαίτερα ελπιδοφόρο.

Ιδιαίτερα όσον αφορά χώρους τροφίμων θέλουμε να είμαστε σίγουροι για την ποιότητα και ασφάλεια των τροφών που αγοράζουμε. Η τήρηση των μέτρων υγιεινής και ασφάλειας από την παραγωγή και την αποθήκευση των προϊόντων, μέχρι τη μεταφορά και την τοποθέτησή τους στα ράφια των καταστημάτων, η διασφάλιση της φρεσκάδας και η εφαρμογή συστηματικών ελέγχων από την Lidl Ελλάς είναι κάποιες από τις ενέργειες που ως καταναλωτές μας εμπνέουν ασφάλεια και εμπιστοσύνη, τα οποία έχουμε ανάγκη τη συγκεκριμένη περίοδο περισσότερο από ποτέ.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: NEWS

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!