Παρασκευή, 5 Ιουνίου 2020
# M-NEWS:
Home | ΕΛΛΑΔΑ | [News]: Σοκ: «Έως και 200 παιδιά μπορεί να έχουν κακοποιηθεί από τον παιδεραστή του Ρεθύμνου»
[News]: Σοκ: «Έως και 200 παιδιά μπορεί να έχουν κακοποιηθεί από τον παιδεραστή του Ρεθύμνου»

[News]: Σοκ: «Έως και 200 παιδιά μπορεί να έχουν κακοποιηθεί από τον παιδεραστή του Ρεθύμνου»

Ο πρόεδρος του Χαμόγελου του Παιδιού επικαλέστηκε στοιχεία που όπως είπε ξέρει, για τον αποφυλακισθέντα παιδεραστή

Σοκ προκαλεί η εκτίμηση του προέδρου του συλλόγου «Το Χαμόγελο του Παιδιού », Κώστα Γιαννόπουλου, ότι τα θύματα του καταδικασμένου για παιδεραστία Νίκου Σειραγάκη, η αποφυλάκιση του οποίου μετά από 8,5 χρόνια στη φυλακή προκάλεσε σάλο, μπορεί να ανέρχονται και σε 200 παιδιά.

Μιλώντας στην εκπομπή του Star «Αλήθειες με την Ζήνα», ο κ. Γιαννόπουλος είπε, ότι επειδή ενεπλάκη ως πρόεδρος του συλλόγου σε αυτήν την υπόθεση και επειδή όπως είπε ξέρει κάποια πράγματα, τα οποία όμως δεν μπορεί να πει δημοσίως, γιατί δεν μπορεί να τα αποδείξει, «ενδεχομένως να έχουν παρενοχληθεί και κακοποιηθεί περίπου 200 παιδιά». Συνεχίζοντας είπε ότι «τα σεξουαλικά εγκλήματα στην Ελλάδα όχι μόνο δεν τιμωρούνται, όπως πρέπει να τιμωρηθούν, αλλά αντιθέτως με ότι συμβαίνει στην Αμερική, στον Καναδά, σε άλλες προηγμένες χώρες, που ξέρουν ότι για να βγει ένας άνθρωπος από την φυλακή και να αναμορφωθεί, προφυλλάσσονται πρώτα τα παιδιά από αυτόν τον άνθρωπο».

Ο κ. Γιαννόπουλος έφερε μάλιστα ως παράδειγμα του τι συμβαίνει στη χώρα μας, την περίπτωση ψυχολόγου σε κατασκήνωση, ο οποίος καταδικάστηκε για παιδεραστία σε μόλις 3 χρόνια φυλακή και σήμερα ο άνθρωπος αυτός όπως ανέφερε, εργάζεται με παιδιά, ως αρχηγός προσκόπων

Όσον αφορά στη σύλληψη του Νίκου Σειραγάκη για παραβίαση περιοριστικών όρων, η δικηγόρος του Κική Πακιρτζίδου είπε μιλώντας στην ίδια εκπομπή, ότι ο πελάτης της δεν παραβίασε κανέναν περιοριστικό όρο.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: NEWS

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!