Πέμπτη, 25 Φεβρουαρίου 2021
# M-NEWS:
Home | ΕΛΛΑΔΑ | [News]: Τι σκουλαρίκια να επιλέξω;
[News]: Τι σκουλαρίκια να επιλέξω;

[News]: Τι σκουλαρίκια να επιλέξω;

Μάθε πως θα επιλέξεις το κατάλληλο ζευγάρι σκουλαρίκια για το outfit σου

Είναι το τελευταίο πράγμα που βάζουμε πάνω μας πριν βγούμε αλλά ίσως και το πιο πολύτιμο και σημαντικό. Ο λόγος για τα κοσμήματα τα οποία συμπληρώνουν το κάθε μας look με μοναδικό τρόπο έτσι ώστε να ξεχωρίζουμε και να είμαστε πάντα εντυπωσιακές.

Αν μία κατηγορία κοσμημάτων είναι που επιλέγουν όλες οι γυναίκες και δεν βγαίνουμε σχεδόν ποτέ έξω χωρίς αυτά, είναι τα σκουλαρίκια. Η πρώτη μας τρύπα είναι σίγουρα μία ανάμνηση που όλες μας έχουμε ακόμη ζωντανή.

Πώς επιλέγουμε όμως ποιο είναι το σωστό σκουλαρίκι για εμάς; Εξάλλου υπάρχουν τόσα πολλά και διαφορετικά σχέδια: κρεμαστά, καρφωτά, κρίκοι άλλα είναι ασημένια ενώ άλλα χρυσά και οι επιλογές δεν τελειώνουν ποτέ…

Αρχικά πρέπει αν επιλέξεις κάποιο που ταιριάζει στο σχήμα του προσώπου σου. Στόχος είναι να δημιουργηθεί η απόλυτη συμμετρία. Αν έχεις τετράγωνο ή τριγωνικό πρόσωπο, θα πρέπει να επιλέξεις στρογγυλά σκουλαρίκια, ενώ αν έχεις στρογγυλό πρόσωπο, θα πρέπει να επιλέγεις μακριά σκουλαρίκια και να αποφύγεις τα στρογγυλά. Τα μακρόστενα πρόσωπα πρέπει να αποφεύγουν τα λεπτά, μακριά σκουλαρίκια ενώ όσες έχουν πρόσωπο σε σχήμα καρδιά καλό είναι να επιλέγουν μικρά και κομψά κομμάτια.

Τα σκουλαρίκια δεν είναι όμως το μοναδικό στοιχείο που πλαισιώνει το πρόσωπό μας.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: NEWS

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!