Κυριακή, 11 Απριλίου 2021
# M-NEWS:
Home | ΠΟΛΙΤΙΚΗ | [News]: Σκέρτσος: Τα περιοριστικά μέτρα αποδίδουν
[News]: Σκέρτσος: Τα περιοριστικά μέτρα αποδίδουν

[News]: Σκέρτσος: Τα περιοριστικά μέτρα αποδίδουν

Ο υφυπουργός παρά τω πρωθυπουργώ κατηγόρησε την αντιπολίτευση για «ισοπεδωτική κριτική»

Τα περιοριστικά μέτρα κατά του κορονοϊού αποδίδουν, συμπεραίνει η κυβέρνηση, όπως είπε μιλώντας στον Alpha ο υφυπουργός παρά τω πρωθυπουργώ Άκης Σκέρτσος, μετά και το πρώτο 24ωρο εφαρμογής του νέου κύκλου μέτρων.

Αλλά και στο θέμα της οικονομίας, στην ίδια συνέντευξη, ο υφυπουργός σημείωσε ότι «η Ελλάδα τα έχει πάει καλύτερα από μεγάλες οικονομίες του Νότου», ενώ κατηγόρησε την αντιπολίτευση για «ισοπεδωτική κριτική». Όμως, ο κ. Σκέρτσος ξεκίνησε τη συνέντευξη λέγοντας «ένα μεγάλο ευχαριστώ» στους πολίτες «για την υπομονή και τη συμμόρφωση που έχουν δείξει ένα χρόνο τώρα, με μέτρα περιοριστικά που έχουν βάλει “φρένο” στη ζωή μας. Όλοι έχουμε κουραστεί, όλοι αισθανόμαστε ότι μας “πνίγουν” τα μέτρα», αναγνώρισε αλλά «τα μέτρα δουλεύουν. Η κούραση μας θολώνει κάπως την κρίση μας αλλά τα μέτρα φέρνουν αποτέλεσμα -κι αυτό είναι μια νίκη, όχι κυβερνητική, είναι μια νίκη όλων των πολιτών», σημείωσε με έμφαση.

Ζητώντας να βλέπουμε τη μεγάλη εικόνα, τι δηλαδή γίνεται και στις άλλες χώρες, επεσήμανε ότι η Ελλάδα έχει να επιδείξει κάποια θετικά στοιχεία: «Είμαστε στην 23η θέση μεταξύ των 27 χωρών – μελών της Ευρωπαϊκής Ένωσης ως προς την απώλεια ζωών», δήλωσε θυμίζοντας ότι από την πρώτη στιγμή η κυβέρνηση είχε θέσει ως βασικό κριτήριο «να σώσουμε όσες περισσότερες ζωές γίνεται (.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: NEWS

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!