Τετάρτη, 14 Απριλίου 2021
# M-NEWS:
Home | ΕΛΛΑΔΑ | [News]: Σεισμός Ελασσόνα: Το σπίτι που βρίσκεται ακριβώς πάνω από το ρήγμα στο Δαμάσι
[News]: Σεισμός Ελασσόνα: Το σπίτι που βρίσκεται ακριβώς πάνω από το ρήγμα στο Δαμάσι

[News]: Σεισμός Ελασσόνα: Το σπίτι που βρίσκεται ακριβώς πάνω από το ρήγμα στο Δαμάσι

Ο γιος της οικογένειας έπεσε από την σκεπή

Σε απόγνωση βρίσκονται οι κάτοικοι του Δαμασίου που είδαν τις περιουσίες τους να καταστρέφονται σε μερικά δευτερόλεπτα από τον σεισμό των 6 Ρίχτερ της 3ης Μαρτίου.

Πλέον αναμένουν την βοήθεια και την στήριξη της πολιτείας για να μπορέσουν να επισκευάσουν τα σπίτια τους (όσα επισκευάζονται) επιστρέφοντας στην κανονικότητα, κάτι που θα αργήσει πολύ να γίνει όπως όλα δείχνουν.

Πολλοί κάτοικοι έχουν εκδηλώσει την αντίθεσή τους στα πορίσματα των μηχανικών μετά τον επανέλεγχο καθώς θεωρούν πως τα σπίτια τους δεν είναι επισκευάσιμα όπως κρίνουν οι ειδικοί όπως αναφέρει το onlarissa.gr.

Όπως η κα Βικτωρία Νάκα – Πρατσίλα, ιδιοκτήτρια σπιτιού το οποίο χτίστηκε την δεκαετία του ’80 και επανελέγχθηκε χθες Δευτέρα από τους μηχανικούς και αυτή την φορά το πόρισμα ήταν πως το σπίτι της είναι τελικά σε κατάσταση που μπορεί να επισκευαστεί ενώ στον πρώτο έλεγχο είχε χαρακτηριστεί ως μη κατοικήσιμο. Τονίζει δε ότι την ώρα που έγινε ο μεγάλος μετασεισμός ο γιος της έπεσε από την σκεπή έχοντας χτυπήσει σοβαρά στα πόδια του.

Η ίδια υποστηρίζει πως ακόμη γκρεμίζονται τμήματα του σπιτιού της με τους μετασεισμούς που συνεχίζονται, ενώ τονίζει χαρακτηριστικά πως χαρίζει το σπίτι της σε όποιον μπορεί να το επισκευάσει και έπειτα να μπει μέσα να το κατοικίσει.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: NEWS

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!